Haledání v Turecku

Ahoj ve spolek,chci se zeptat,máte někdo zkušenost s hledáním na plážích v Turecku?event.jak je to s přepravou detektoru letadlem v zavazdlech?Díky za info

v kategorii Hledání ve světě, založil savki 29.7.2013 11:39

Ahojte....chystám se do turecka.. už s tim má někdo nějaký zkušenosti??jde mi jen o pláže tak budu rád za každé info diky:-) ať to pípa...

Ty se máš, tam je krásně... Před dvěma lety jsem tam při chvilce hledal a nic se nestalo. Až následně jsem zjistil, že je to tam hodně zakázané a jsou za to flastry ( viděl bych to spíš v okolí archeolokalit ), ale navečer na pláži se tím asi nikdo nebude zabývat, lidi jsou tam v poho, ne jako u nás. ;-)

Segra tam prave maka uz sest let. Tak mi to zjistovala a prave rikala ze rohodne ne ale ten zakon prave mluvi spis o vykopavkach historických apod.. tak snad na plazi nebude problém...:-)

Tak v Turecku bych hledat rozhodně nezkoušel :-O

Asi tak, ale pro sichr bych to zkusil až navečer s čelovkou. ;-)

Určitě nedoporučuji ani s čelovkou.

Máš s touto problematikou nějakou zkušenost? Já tam byl de facto na čundru, sice autem, ale rajzovačka po kempech a pod širákem. Co se týká hotelů a turisticky exponovaných míst (Antalaya), tam opravdu nevím, jak to chodí.

Já osobně ne, ale jeden můj kámoš cca před 3 roky přišel na pláži o detektor a mohl být rád že nedostal tu tučnou pokutu co po něm chtěli. Bylo to na udání a tak vidíš že i tam se najdou jedinci co moc v poho nejsou.

Tak to jsem měl asi haluz. Ale na jedince v nepoho jsem tam za 3 týdny nenarazil.

Tak koukám že zůstanu u šnorchlování s vibratectorem :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru