čau já s tim teprve chci začit ale klidně bych se k někomu přidal pro získávání zkušeností apod.
Hledám parťáka/y na pravidelnější hledání na Prostějovsku
ahoj, rád bych našel skupinu lidí nebo i jednotlivce pro založení nové skupiny na Prostějovsku. Rád bych se zaměřil i na větší projekty a bádání.
Ahoj, já taky nemám kdoví kolik zkušeností. Jsi přímo z Prostějova?
proč se chceš "skupinovat" -to se bojíš hledat sám ??? Hledej sám,takle se na tebe jenom nabalí vybírači lokalit a chytrolíni,,,
To pesxp: to je nejhloupější přístup k hledání.
proč nejhloupějši?? Chodím si sám,hledám kde a jak dlouho chci,nemusím se dohadovat kam pojedu,,nikdo další se mě nenasere na flek,,
A proto je to nejhloupější přístup??
Ježišmarja, ještě by ti někdo vybral fleky. Na to jsem vůbec nepomyslel.
proč nejhloupějši?? Chodím si sám,hledám kde a jak dlouho chci,nemusím se dohadovat kam pojedu,,nikdo další se mě nenasere na flek,,
A proto je to nejhloupější přístup??
Co je špatného na tom že bych rád našel spřízněné duše na nedělní (samozřejmě i kterékoli jiné) odpoledne na společné hledání a pokec? Ještě víc nechápu jak jsi z toho vydedukoval že se bojím hledat sám? Kdybych chtěl hledat sám, tak bych vůbec nezakládal tento topik, a asi bych se ani neregistroval na LP.
To haja: to nemá smysl ani řešit. Je fajn když se dá dohromady parta lidí, co si jdou zahledat a jsou třeba schopní udělat nějakou akci s archeologem. Hledání s detektorem je v určitých ohledech takové pokračování trampingu. Jezdit na vandry v jednom je taky trochu smutný. Navíc když jdete hledat ve více lidech, většinou alespoň někdo něco hezkého dá a tak je s čeho se radovat. :)
Kolem sebe máš hodně hledačů, určitě se rychle s nějakou partou dáš dohromady :)
Ale díky za tvoje rady, určitě jsi to nemyslel nikterak zle. Já jsem rád ve společnosti lidí, kteří se zajímají o stejné věci jako já. Přeji ti vše dobré
nene nejsem sem od vyškova ale tak neni to taková dálka si myslím
jasně že není, jen mě to zajímalo :) co plánuješ za detík? nebo už i máš?
ještě nemám teprv sbírám infa..ale uvažuji nad ace 250 máš nějakej tip??
že vám do toho píšu pánové ,záleží co by jsi chtěl,zda analog a nebo digitál. já měl ACE150 a šel jsem do analogu Tesoro silver a je to teda změna,na začátek bych šel do něho,páč po chvilce hledání by jsi koukal po novém,lepším ,ber to jako můj názor,
jasně každej názor dobrej...obecně analogy sou tedy lepší nebo skrze co si přešel ??
já myslím, že analogy nejsou obecně lepší, určitě jsou i velice kvalitní digitály, ale myslím že až v cenách nad 15000. ale to je jen moje amatérská úvaha.
necítím se vůbec jako někdo, kdo by mogl rozdávat rozumy. Já kdybych teď kupoval detektor, tak bych rozhodně šáhnul po analogu. Přijde mi, že za stejné peníze v porovnání s digitálem máš daleko lepší výkon a hlavně ryxhlost odezvy. Až se mi podaří prodat tablet jež prodávám, koupím asi nějaké Tesoro
Já jsem také osobně pro analog.. Každý nemá peníze na drahý detektor,a v podstatě je to vždy o štěstí..Kamarád má Tes.Compadre a jeho nálezy jsou takové,že už jsem si chtěl podat inzerát,Vyměním Cortéze za Compadre ).Jinak klidně dej kontakt ,pracovně budu do června ve Věrovanech a nějaké lokality na Prostějovsku mě lákají...
jasně, klidně se ozvi na mail: petrhajek88@gmail.com
Čus su taky z Pv tak kdybys chtěl vyrazit na společnou hledačku ta se ozvi zedna@email.cz.jinak hodně štěstí
Kolem PV uz je to proluxovane, ale porad se da neco vypaberkovat
právě proto bych rád dal dohromady nějakou komunitu hledačů, co by mohla dělat třeba nějaké výpravy do vzdálenějšího okolí ( ne tak vyluxovaného ). třeba se složit na benzín a tak. Je to jen nápad
Nechtěl by někdo někam zítra dopolede na Prostějovsku vyrazit?
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.