hledání na plážích v Bulharsku

Ahojky lovci,
nemáte někdo zkušenosti s hledáním na plážích Bulharska?, za 14. dní tam jedem na dovču, tak jsem si říkal že bych vzal detík sebou..... :-), díky za každé info. Desy. ;-)

v kategorii Hledání ve světě, založil desy 7.7.2011 09:38

Ahoj hledači na plážích v Bulharsku,
byl jsem v září 2017 v Primorku a s hledáním nebyl problém. Dokonce druhou noc setkání s plavčíkem tamní pláže - také hledačem, se může hledat. Na plážích neleží historie ani militárie, tudíž nemusíš mít zkoušky jako do vnitrozemí. Hledání tolerováno... Dokonce jsem hledal u taveren i na osvětlené pláži z ulice a OK. Ale vždy v noci!! Bulharští hledači mají detektory levnějšího charakteru, hledají hlavně velké mince a cca do 10cm. Hloubka je nezajímá. Rychle projít pláž, vysbírat 2, 1-leva, 50 stotinky a hotovo...žádné zdržování a projít co největší plochu.
Přeji všem bohaté hledání a šťastnou ruku...

Ahoj, nějaké nové zkušenosti z pláží v Bulharsku? Pořád se tam dá hledat bez povolení?

ahoj, v Bulharsku opravdu není problém(na plážích) tamního plavčíka jsem taky potkal ( něco říkal, co to ale netuším😁 nicméně netvářilse že bych mu tam vadil ). Občas si mě tam někdo i fotil(z toho jsem tam měl docela divnej pocit) . Jinak hledat jsem chodil jen po ránu když na plážích bylo minimum lidi. A to co sem tam našel mi pokrylo výdaje za pivo 😀😁😂🤣

ako si isiel letecky? ako to prebieha na letisku? tam a späť...

Letadlem. Detektor do kufru(mam go finda) a nebyl problém.

Zdravím, nebude někdo příští týden v Bulharsku v Primorsku?

Zdravím. Letos do Bulharska jedeme poprvé. Tak doufám, že stále se na plážích může hledat. Můžete napsat své zkušenosti. Jo a detik do letadla v pohodě? Nebo jste to nějak raději oznamovali?

Zdravím, kdy jedete? s kolegou jedem na podzim tak budu rád za nějaké aktuální info :-)

Zdarec. Jedu s rodinou. A to 24. Srpna na sluneční pobřeží. Slyšel jsem, že borec co tam byl říkal teď tam často na plážích chodí nějaké hlídky a hledače s detektory prej upozorňují že tedy hledat nemají. Zakázané to tam není prej, ale místní co kontrolují pláže asi zjistili, že tam často s detektorama něco najdeme tak to chtějí pro sebe a myslím že pak chodí hledat sami 😁. Já si detik určitě vezmu. Kdyby něco, budu hledat v moři. A ještě si chci pořídit ten scuba set.

my jedem až na začátku října, a taky na slunečné pobřeží, do které části jedete? aby nám tam něco zůstalo :-D

Tak měl jsem sebou jen potápěčský detektor pulse dívek. Klasický jsem nebral a dobře jsem udělal.. Kvůli dětem nebyl vůbec čas. Byl jsem rád že jsem si našel pár chvil na ten malý pulse dívek. Měl jsem ho poprvé je nový. Ve slané vodě funguje parádně. Ale musím říct, že pláže na slunečním pobřeží jsou až moc čisté alespoň ty pod vodou. Oproti třeba Itálii jsem v Bulharsku na slunečním pobřeží nenašel žádný bordel. Ani víčko od plechovny, hřebík, alobal. Prostě nic a mince jsem našel jen 4, jedny sluneční brýle a sponky do vlasů. S překvapením jsem při potápění viděl každý den několik medůz a když už byly velké i jako fotbalový míč tak jsem měl i strach a neustále jsem se otacel zda není za mnou :-). Žralok naštěstí zadnej :-D. Jinak ten pulse dive na letišti v Brně i pak v Burgasu v pohodě. Musel jsem ho rozdělat a ukázat. A v Burgasu se ptali jak to funguje a pak mi ukázali ten jejich na prohledávání lidí 😁.

díky za info, my zítra letíme. Detíky rozebrané v kufru tak snad to bude v pohodě :-) a doufám že na plážích bude nějaký úspěch. :-D

Pak dej vědět. Co a jak. ;-) A přeji hodně nálezů

díky :-) ozvu se jak se vrátím ;-)

tak živý a zdravý zpátky :-D žádný gold ani stříbro, ale nakopáno cca 60mincí takže bylo na pivo.. ;-) a ještě náušnice s růženínem a 2měděné prstýnky.

Tak to je i tak pěkný. Každý nález je super v našem oboru :-)
A co jak to šlo s klackem? Já měl jen ten podvodní. Chodil si mezi lidmi nebo brzy ráno? A co zvědavci atd?

detík rozložený v kufru takže nebyl problém a šli jsme vždycky na večer třeba od 7 do 11 :-) problém nebyl žádný aj když nás viděl hlídač

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru