Hledání v Řecku

Nevíte jak je to se zákonem? díky moc

v kategorii Hledání ve světě, založil vesy 12.2.2013 20:12

Na Krétě je zákaz . Ale znáte to, padla tma a pláž pípáním žila. Člověk neměl chvilu klidu :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Moji lámanou angličtinou jsem hodil řeč , chlapík jak zjistil že su tůrista tak hned nabízel různé staré mince .

Na Chalkidiky jsem normálně hledal na pláži i přes den ,místní si klepali na čelo ale zaplatilo to bez větší námahy utraty po restauracích pro všechny známý.Na archeo bych tam nechodil...

Zdarec a jak to bylo v letadle odlítám v pondělí a chtěl bych vzít Deuse sebou... poradte díky..

Aha,takže na Chalkidiki už nejedu:) Hledal jsi i ve vodě?

dle ambasády v Athénách:Je zakázán vývoz jakýchkoliv předmětů historické hodnoty a porušení tohoto zákazu je velmi tvrdě postihováno.
Bez speciálního souhlasu příslušných řeckých úřadů také není povoleno používat detektory kovu.

kluci bacha byl sem v italii a bezproblémové hledání pouze ve vodě tam nikoho nezajímáš ale pláže !!!!!!!! mluvil sem tam s jedním italem co chodil vodu a říkal že oni pláže nechodí že ti milice může dokonce zabavit i detektor a tak sem šlapal v noci a za 4 dny to hodilo 60 eček - spokojenost

Ono hlavne zalezi v jake casti Italii jses... Nekde je to povoleny, nekde ne. Ja kdyz jezdim do Italie, tak hledam vzdycky na plazi a nikdy mi nikdo nic nerekl. A do toho jsem tam potkal par mistnich hledacu, kamos dokonce i jednoho Cecha. Takze to neni tak, ze by se tam clovek mel bat hledat. Chodil jsem radeji vecer a v noci, kdy je nejmin lidi, ale kdo chce, muze i pres den. Vse se da zjistit na netu, drive jsem to nasel, ted se mi to hledat uz nechce :-)

jasně v poho ján jen tlumočil názor taloša co to tam má zmáknuty taky sem byl jednou ráno a pak sem chodil večer a nikomu jsem nevadil ale člověk se o to sví nádobíčko začne trochu strachovat :-D ale že se v tom písečku krásně hledá co?

Bude mít Vista gold problémy se solí? Chystáme se na Korfu. Aktuálně se legislativa asi nijak nezměnila že?

A jak na letišti? Nemaj problém s tím , že s sebou taháš detektor?

Ahoj, tak jak jste dopadli na Korfu nebo kdekoli v Řecku na pláži? Četl jsem po netu různé zprávy od toho, že se to moc nedoporučuje až po to, že je úplně v pohodě a nikdo to neřeší. Chystáme se na Rhodos a na nějaké archeo se vůbec nechystám, jen se chci s VibraTectorem trochu více vyblbnout pod vodou nebo na pláži. Nemáte aktuálně někdo zkušenosti z poslední doby?

Zdravím,taky by mne zajímalo jak je to z hledáním na korfu v Řecku.chystam se tam Zitra a furt nevím jestli si ho mám vzít nebo nee. Díky za informace

Co se týká Korfu a VibraTectorem, na youtube je video, jak nějaký anglán si tam bez starostí hledá. Já si na Rhodos nakonec bral jen dohledávačku Noktu že zkusím na pláži a i když zkoušel, v tom množství lidí mě to nakonec nebavilo a nechal jsem to tak. A nikde kde jsem byl jsem nějaké hledače přímo neviděl. Ani po večerech. Navíc, teď jak chytly ty dva pitomce na té Krétě jak šmejdili na archeo lokalitě bych už nezkoušel ani to.

Po dva roky jezdím do Albánie. Místní si loni zkusili taky Řecko, nebyli přímo v žádné archeolokalitě, ale někdo z místních je napráskal policii. Samozřejmě je zašili do báně. Po dvou dnech je pustili, přišli o detektory a auto, páč neměli na stanovenou pokutu. Nakonec byli rádi, že
se vrátili stopem. Uvádí, že Řecko je celé chápáno jako archeo, proto Řecko ani omylem.

Dotaz na všechny: Měl někdo někdy jakýkoli problém na plážích v Řecku. Neřeším hledání ve vnitrozemí, kde naprotý idioti vybavení turistickou mapkou archeolokalit jdou vykrádát nějakou památku a pak se obhajují tím, že dle mapky jsou již mimo lokalitu atd.. Tam opravdu není co řešit, jde mi čistě o pláže a hledání s dětmi.

Asi šest rokov dozadu som mal tu drzost sa priamo na policii opytat či môžem na plaži hladať s metaldetektorom a ten navoňaný a nagelovany policajt mi ukazal na okienko tam čo mali celu.Tam to maju ako v starých westernoch mreže priamo v kancelárií.Takže NO.To je moja skusenost.Každy rok tam chodíme a ja rano na ryby a nikdy som tam kolegu nevidel a to by som si určite všimol.Keby si ho predsa len skúsil pribaliť tak poctivo do nerozbitnej krabice lebo manipulanti na gréckych letiskách rozbiju aj nerozbitné.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru