Hledaní v zimě

Zdravím, chci se zeptat na hledání, když už teplota klesne pod nulu. Zda má větší zima nějaký nepříznivý vliv na detektor...
děkuju :-)

v kategorii Nezařazené, založil Ogroff 15.11.2017 18:52

Ahoj.Každý detektor má svůj pracovní rozsah při jakých teplotách může pracovat.Zkracuje se životnost baterií.Detektorům a elektronice všeobecně nesvědčí přechody s teplého prostředí do chladného a naopak.Hrozí kondenzace vody v elektrických obvodech a k následnému zkratování.A pozor na plasty některé křehnou ;-)

Děkuju, tak to to radši nebudu moc pokoušet. Ono tady u nás stejně bude určitě zase hodně sněhu, tak by z toho nic moc nebylo. Takže vyndám baterky a uložim detektor k zimnímu spánku :-)

Zima náš nepřítel :-(

Jak koho :-P V -12 se nám se Servuzem chodilo nádherně a detíky fungovaly i když narážely do šutrů a pařezů . To nádherný mrazivý ticho při východu slunce je nepopsatelnej zážitek ;-) Baterky jednou stejně odejdou a kondenzace vody se dá řešit ponecháním detektoru v nevytopené místnosti a nebo kufru auta , než se zregeneruje . Jinak stačí prostě v teple nezapínat , než se vysuší ;-) Teda u zerouše i Nokty to prostě problém u nás v Jesenické přírodě nemá 8-) ;-)

Prosím mám otázku?Riadiace jednotky sú robené s ABS plastu nie?Či? :-/

Ak máš na mysli krabicu kde je elektronika tak nie všetky asi a podla toho čo maš v ruke. Niektoré sú v mraze dost krehučké :-D


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru