hledáte i v těchto mrazech?

Cus kolegové zajmalo by mě jestli chodíte hledat i v těchto mrazivých dnech ? A jaký lokace preferujete (louky, pole, les)?

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil piryovec 28.12.2014 17:47

za hodinu vyrážím do lesa ,-) snad bude zem trochu měkčí než na poli...

Chodím když je kolem nuly a lesů tu moc nemám,takže převážně pole.Mám špatné prokrvování končetin,takže v mínusových teplotách dost trpím.

Jasne,ze se chodi a hlavne les.Dneska vyrazim opet. :-)

Tady na ZČ tak 20cm sněhu,takže se s Garetem moc nechytám.Snad to sleze,uvidíme.

Já byl včera okolí Prahy pole tvrdý na beton nechytal se rýč ani motyčka a to jsem měl krásný signál tak si to zkovám až bude obleva ale v lese to šlo kde bylo listí nebo jehličí tak to nebylo promrzlí moc do hloubky

Zdravím všechny. Byl jsem včera a v lese to je o.k. hlavně smrkový ty nižší ,tam se dá a půda je kopatelná. Šel jsem v půl osmý a bylo mínus 5. Minulou zimu jsem byl každý týden o výkendu,ale to bylo líp ;-)

Tak dnes jsem byl na procházce v lese a de to tam celkem slušně ;-)

hledám někoho okolo Varů na pokec

hledám někoho okolo Varů na pokec

Jo les se dá.Včera i něco padlo,ale teď to vypadá, že mám utrum i v lese.Můj Viking neni v tomhle moc stabilní. Brzy bude vyměněn.

31.12.les -9,kosa jak hrom ale slunko svítilo,trošku sněhu,válel sem se po svahu ale super procházka. :-D

Jelikož jsem pořídil místo X-terry 705 E.trac tak chodím stále. Oblečení mám celkem solidní jediné co mrzne jsou konečky prstu na rukách. :,-(

To jo no prsty ty to odnasej nejvíc

Tak se to vyfunělo, a je to tak akorát na to vyrazit. Mrznout o víkendu nebude. :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky