Hledáte veřejně,nebo jste v ilegalitě ?

Zajímalo by mě,jestli je to jen můj problém,ale vzhledem k tomu,že jsem z vesnice,mám skoro panický strach se setkání s nějakým civilistou,zvláště místním.Možná bych pro ně byl za blázna.Obdivuju hledače, co hledají suveréně ve dne okolo hlavních silnic.V noci bych se bál hledat/šílení myslivci/a taky je na to houby vidět.Jak jste na tom vy?

v kategorii Lovci historie, nálezy a určování, založil dodosev 19.1.2011 21:30

Hledam prevazne louky a pole, jen obcas nejaky ten les. Problemy zaitm nemam, akorat jedno z prvnich hledani s mym detektorem bylo pro me docela neprijemne.
Pan na me zacal natahovat klacek, ze me s nim zmlati apod, ze je to jeho pozemek a kdyz sem se mu snazil vysvetlit, ze toho jeho pozemek neni, protoze sem chvili predtim v aute koukal do katastru, ze jeho pozemek je o par desitek metru vys a to kde hledam je obecni pozemek.
Pan byl arogantni, bylo mi vycteno, ze nejaky "debilove s klackem", cimz myslel detektor mu znicili pole nejakej dve nebo tri pole, ktere mel jinde.
Bohuzel sem mu nemohl vysvetlit ze za mnou nezustane ani skulinka a vse bude tak jak bylo.
Zkazil mi tim cely den, a i kdyz porad sel za mnou pri ceste k autu a kricel neco o tom jak zavola policii, ze me zazaluje a ja nevim co vsechno za vymysly.
Musim rict, ze mi zkazil celou naladu na hlednai a detektor lezel pres mesic v koute...

Pri jinem hledani mi pan zase rika: Tady hledali uz Vasi kamaradi a kolegove. A ze je tu pry vidi casto. Rikam, ze chodim jen sam. A pak mi rekl na jake behali louce, tak sem se tam ze srandy sel podivat a zjistil sem ze bych se hanbou propadl. Vsude vyorana hlina, vzhledem k tomu, ze to bylo na louce, tak drny pohazene kolem der, nektere fakt docela hluboke az o zlomeni nohy A u nekterych der pak byly kusy zeleza, ktere nasli uvnitr ale nechteli je.
To je pak prasarna. A mam takove tuseni i myslim ze se stale pohybuji v tom okolo Pribram, Podlesi, Drahlin, Osec nebo Obecnice. Pokud to nejaky z nich cte, tak se modlete at se mi za tuhle prasarnu nedostanete do rukou.


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru