Idioti

Zdar taky se vám stává že zastaví auto vyleze člověk a vyfotí vás a pak zase odjede ???co to má být přitom nejsem ani v archeolokalite ani nikde kde by to vadilo tak jsem se na něj rozebehnul a ujel co z toho má ten člověk zasranej čech..... děkuji za odpovědi

v kategorii Nezařazené, založil Karl11 4.6.2018 00:08

No jsou možnosti že to byl třeba majitel pozemku , lesa, louky atd. To bych pochopil ale zase na druhou stranu je to divné protože kdyby to byl majitel tak klidně mohl přijít a dát pokec....
Další varianta že to byl náhodný kolemjedoucí, i když mi to moc nesedí.
Další možnost a asi dle mého názoru velmi pravděpodobná že to byl cílený sběr důkazů buď na objednávku, nebo někdo kdo se chce zavděčit těm hodným archelogům a dostat od nich čokoládičku za datový sběr. Jinak si to nedokážu vysvětlit.
Zkus maskovat, kšiltovka, paruka (dlouhé háro) sluneční brýle , hadry co normálně nenosíš, tak aby jsi nebyl i na fotografii normálně identifikovatelný. Překopej detíka na atrapu křoviňáku, stačí dole nad cívkou "blatník" a na konci AL tyčky plast kanystr s nápisem značky sekačky no a zbytek jako rukojeti nějak vybastlíš. Když kdokoliv pojede autem má kravál od motoru takže to že ti "sekačka" nedelá kravál on neslyší, pojede po cestě a vidí maníka co seče tak to ani neřeší, takových je podél cest milion. :-P já udělal opak a to tak že jsem nabastlil detektor na sekačku, shodil mechaniku motor atd přidělal cívku disp a na konec atrapu motoru. Z dálky není poznat. zdar a přeji super mrcas!!!! PS:

Gdpr to je na žalobu. ;-)

Tak předělávat detik kvůli idiotum nebudu to radši zalezu do lesa za klošama myslím že to byla vlezdoprdelka archousum

Podle mě pan důležitej těch se všude válí to bys nevěřil a s každým idiotským zákazem se jich plno novejch vylíhne :-D :-D :-D :-O :-P

A cholchozaci taky neslapat v zasetem poli........ a za tři měsíce celou úrodu zaoraji se slovy no a co nemáme odbyt!!!jasné radši necháme historii shnit na poli a rozsekat radlicema !!!!

Horší sou idioti mezi námi . V nedělu sme s Marťasem v lesní cestičce museli zahrabávat díry po nějakým kreténovi , co si chodí po Bedřichově , vykopává bordel a nechává ho hned vedle díry zase ležet , ale mince nechává v zemi . :-/ :-/ :-/

souhlas, je to přesně tak.
Mě se to stalo poprvé za 10 let chození, o minulých vánocích se jdu rozloučit se starým detíkem, a narazil jsem na stopy takového trouby. Jámy, vedle nich poházený šrot. Tak jsem zahrabával a sbíral. Bylo to 6 km jihozápadně od Jindřichova Hradce. Takže jestli to tady ten zlatokop čte: měl bys detektor urychleně prodat, než ti někdo jebne lopatkou přes kebuli, debile :-/

Jo a k tématu: mě se to ještě nestalo. Už jsem to tady někde myslím psal - za mnou šel jen jednou nějakej chlap, a to jen s prosbou, jestli bych se nepokusil najít ztracenou náušnici jeho starý u něj na chalupě. Náušnici jsem nenašel, ale za 10 km jízdy autem mi dal dvoukilo :-D

Podle mě jsou to závistivci z řad televizních ovcí, kteří mají vsugerováno, že jakmile někdo drží detektor, je to automaticky zloděj a podvodník. A za lovení (čti udávání) podzemních živlů se přece sklízí společenská prestiž. Že to není vůbec pravda a že mezi námi je také většina slušných lidí, o tom taková ovce nemá páru. V televizi říkali, že detektoristi plundrují národní kulturní bohatství a přes to nejede vlak, a basta. Majitel pozemku by přece neutek, když už za hledačem jde - teda nejspíš. To by pak ztrácelo smysl.
Já si pro jistotu vždy opatřuji souhlas majitelů, ale je taky pravda, že já se motám jen kolem naší vsi a majitelé jsou vesměs ostatní obyvatelé, které znám odjakživa.

Taky už sem byl nějakým debilem focen.Taky utekl.A jediná obrana co mě napadla až potom.Vyfotit ho taky.A udávalo se za němca,udávalo se za komára a udává se i dnes.Lidi se nezměnili.

Slyšeli jste slovo Boží ! Amen ! ;-) :-D :-D

Mě nikdo fotit nechce :,-(

no když vidím ten avatar, tak se ani nedivím, taky bych vzal urychleně do zaječích :-D :-D

Já takhle skoro vypadám, akorát ty růžky mi ještě nerostou :-D

to musíš říci doma ženě , ta ti parůžky zařídí :-D :-D

Tak to se mě netýká protože doma žádnou ženu nemám :-)

:-D :-D

Jak se mi to jednou stane, tak se půjdu zeptat jestli se mnou nechce dát selfie :-D

Tak tohle se mi teda ještě nestalo... i když na druhou stranu když mávám, tak nevidím a neslyším, takže kdo ví... :-D

Omlouvám se, že sem to něčet celý a že sem se nechtěl frcat z čtením, že sem si nevyhledal co bylo o tomto napsáno, ale zkušenější členové mi jistě pomohou, jak se stát členem fóra Idioti, prosím.

To musíš vyplnit oficiální členskou přihlášku.

Z mé zkušenosti jsou někteří "idioti" prospěšní. Tak dlouho mne za řevu pronásledovala takováto smečka na obrovském poli, až jsem musel postupně zmizet jak wehrwolf v lese kde jsem našel něm. uniformu :-D :-D

Za mě palec pro idioty :-D :-D :-D

Jooo,to uz se nam taky stalo,vtip byl v tom,ze to byl taky hledac
Kamos mu to nasledne oplatil,jsme si ho vycihli,jake ma auto a kamos schvalne sel k jeho autu a delal.ze foti znacku a jeho,ten tejpek stal jak oparenej,ani necek to byla zabava
Ja rikam oplacet stejnou minci

Tak tady jde třeba taky o to(a je to i můj případ),že chodím jen pár polí ve svém blízkém okolí (5km) a ty pole chci chodit dál a nepotřebuji nasraného zemědělce.Vím že to pole je oseté a tak tam nelezu ale někdo si jede třeba 100-150km na jisto a ono je už zaseto.Nepojede přece zase zpět a tak to tam začne rozvrtávat.Je mu jedno co kdo řekne,ukáže se tam párkrát za rok.Jenže několik takových debilů a majitel pak odsud vypráší všechny,bez rozdílu.
Nedávno jsem to udělal taky,pole oseté a tak jsem šel na vedlejší.No za chvilku už tam stálo auto a týpek se vesele vrtal v zemi,šel jsem se kousek mrknout jak to po něm vypadá,na to nereagoval.Vytáhl jsem mobil,vyfotil si auto a hned valil přes pole a do 5 minut byl v tahu.

Zdar kolegové, já to dělám jednoduše. Sám jsem zaměstnaný na farmě, takže vím, kde jaké pole je oseté, které teprve se bude připravovat, která louka je posečená. Mám k dispozici shruba 100 hektarů pozemků, plus lesy. Kdykoliv si můžu jít zahledat, navíc já sám mám na starosti 60 ha pastvin i s 200 krávama, chodím hledat mezi ně, ony chodí se mnou Dvakrát denně to poctivě objíždím a nikdy tam nikdo jiný nehledal než já. To do smrti neprohledám. Ale vždy mám svolení majitele, beru si tam občas kámoše, to mu nevadí, třeba ted v neděli za náma přišel a sám si i našel pár mincí.Ale fakt si myslím, že je slušnost se majitele zeptat. Není problém si najít majitele pozemku na internetu, a pokud ho majitel pronajímá zemědělci, tak zavolat i tomu zemědělci. Pak je to v pohodě. Kámoši z okolí to takhle dělají léta a nikdy neměli jediný problém. Mějte se fajn.

V zasetem nechodím a díry zahrabu vždy!!!!takže myslím že si někdo myslí že je paparazzi 🌞🌞🌞

No patrne cetli tenhle nesmysl:

http://www.arup.cas.cz/?cat=686

:D

"Pokuste se činnost hledače fotograficky dokumentovat. V případě, že jej policisté nezadrží přímo na místě, může být fotografie hledače v kombinaci s fotografií např. vozidla vodítkem ke zjištění totožnosti."

Archeologickej ústav tímhle nabádá lidi k porušování zákona..
89/2012 SB.
§ 84

Zachytit jakýmkoli způsobem podobu člověka tak, aby podle zobrazení bylo možné určit jeho totožnost, je možné jen s jeho svolením.

Ja jsem myslim nekde cetl, ze staci podezreni na pachani trestne cinnosti a muze si te fotit jak bude chtit. Me je to uprimne jedno dokud me jen foti...

Fotit může jak chce.Fotka mu nebude nic platná
Naopak ho můžeš žalovat že Tě fotil bez Tvýho svolení

Pecka je,když vás někdo vykazuje z vašeho pozemku.Jo dneska je každý ředitel zeměkoule. ;-)

Znám chlápka co kopal na svý zahradě a dostal od jednoho nejmenovaného archeologa pana M....a 20 000 pokutu :-D
Nutno podotknout že pán kopal sice na svý zahradě ale zároveň dalo by se říci na archeolokalitě nebo v její bezprostřední blízkosti
Zlatá Amerika :-)

Pořád se najdou jedinci, co koupí detík a vůbec nehledí na zákony ! Nemůžem se pak divit že majitelé pozemků nebo i ostatní spoluobčané nás berou jako škodnou :-(. Přehnaná reklama tomu též nepřidá, často se zobrazuje detektor ve spojení s nějakým pokladem, který je zcela mimo realitu.
Osobně si myslím, že by měl samotný prodejce pečlivě seznámit každého kupujícího se zákonem.
Zcela jistě by se na detektoráře jinak nahlíželo, pokud by byl prodej na průkaz, který může vlastnit pouze řádně proškolená osoba spolupracijící s archeology nebo osoby využívající detektor ke svému povolání.

To by toho prodejce moc neprodal
I když by to asi bylo nejlepší.Přestat prodávat detektory a otevřít si třeba trafiku
:-P :-D

Zde nejde o to aby prodejce něco prodal, ale především o slušnou pověst detektorářů. Ono by také nebylo od věci se rozhodnout, zda chceme podporovat prodej detektorů někomu, kdo nemá o archeoligii vůbec zájem a je mu zcela lhostejné kde kope, či jinak devastuje krajinu !

A jak to ten prodejce pozná? Že je kupující dobytek
Jediná možnost jak tomu zabránit je neprodávat je vůbec ale jak k tomu přijdou ti slušní ?
No....to je situace

Já reaguji na Gringa je to rejpal ale takové mám rád.Onehdá jsem byl na Archeologické přednášce.Jelikož mám rád přesnost,chodím i dříve a to jsem byl v šoku! Jsem samotář a nikdo mě nezná ale to šmelení s povolenkama hledání na archeologické lokalitě! Raději už nic psát nebudu byl jsem totálně znechucen!

@buiaimon
tohle mi připadá jako nějaká hospodská povídačka... Můžeš napsat podrobnosti o jakou přednášku se jednalo a kdy a kde se konala ?

Na každém šprochu,pravdy trochu. :-D :-D ;-)Člověku je to proti srsti,že by něco takového bylo možné,ale žijeme tam kde žijeme.Už jsem zažil v tomhle kocourkově různé věci. ;-)

Bohužel nedělám si prdel a to další sem nemůžu ani dát. V jiných webech mě potvrdili.
,že je to běžná praktika. Lze dohledat!

Já už se tady ničemu nedivím.A du blejt velebnosti. :-(

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru