Jak na stříbro ?

Zdravím všechny hledače a zvědavce jako jsem já, ještě nikdy se mi nepodařilo najít žádné stříbrné kolečko, zato měďáků má docela dost , je dost možný že na ně mám smůlu a nebo jdu na to špatně, proto se chci zeptat jak jste na tom vy a v jakém režimu hledat. PS: mám Tesoro Silver uMax SE.

Předem díky za odpovědi :-)

v kategorii Detektory - netříděné, založil Jimmysk 17.7.2012 17:15

mam ACE250 a vim ze mensi stribrnak mi skace do folie nebo bordela a proto co smrdi barvou to kopu! nekdo tu driv psal. kdyz nekopes tak nenajdes a proto kopu vse co smrdi barvo! 8-)

Jak se ti hlásí stříbrňáky? Dávají sice signál fólie, ale je ten signál stabilní nebo to nějak víc skáče. Našel jsem zatím jenom dva novodobé 15 a 20 kopějky 1916 a 08. Jinak stejně tak kopu leccos i třeba když mam téměř jisto že je to kus pluhu, kopnu pro zajímavost.

ano, to je nejspíš pravda, budu muset začít kopat i slabé signály. :-)

Kopu všechnu "malou" barvu. Na displeji se to s jistotou podle číselných hodnot určit nedá. Hodnoty jsou hodně rozlítané. Stříbro se překrývá s fóliemi. Malá, tenká mince se hlásí jako fólie. Takže, kopat. :-P

Většinou pozoruji rozsah signálu,mince se hlásí většinou v malém bodě.Používám pintpoint,ale kopáním malých kousků fólií a plíšků,víček od flašek apod se neubráníš,to kopou všichni.Stříbrňák sem vykopal ve středu,ale vypadá jako by ho přejel tank,nemůžu z něj nic vyčíst,blýská se pěkně ale to je asi tak všechno.

no tak můj první stříbr.sem kopl s ace250 a byl to fakt porod,šel jsem v modu mince anajednou signal,ale takový nic moc chvilku jo a pak zas nic,ale i tak jsem kopal.několikrát jsem ho měl v ruce a přesto ho detík nevzal a já ho vždycky zahodil s hlínou. od te doby prdím na přednastavene mody a jdu prostě v alu a poslouchám audio.je to sice někdy o uši ale určitě se mi to vyplácí.

Kopl jsem prozatím jen dva stříbrné a pokaždé jsem myslel,že to je víčko,či al bordel.Krásně čistý signál,ale to al dělá taky.Alespoň na Garu.
Takže jak bylo napsáno,čo není jisté,či smrdí,kopat!! :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru