Jak vybrat detektor?

Jak vybrat detektor kovů?

Text z naší poradny: Jak vybrat detektor kovů

Článek o výběru detektoru kovů: 100 +1 rada pro ty co hledají vhodný detektor

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 25.4.2009 18:10

Zdravím,
co se týče detektorů a hledání kovů, tak jsem v tomhle nový a vůbec si nevím rady jaký detektor vybrat. Nadchlo mě to, když jsem se o tomto bavil s kamarádem a od té doby jsem začal koukat po detektorech, jenomže nevím podle čeho vybrat, koukal jsem i na návody podle čeho vybírat detektor, když v tom nemám zkušenosti, ale ted výběr je i tak hodně velký.
Může mi prosím někdo poradit, jakou značku bych měl upřednostnit, případně jaký konkrétní? Zatím počítám s cenou do 10 tisíc Kč.
Jestli dát přednost digitálnímu nebo analogovému detektoru.
Pokud jde o mé nároky, tak nejsem pro začátky nijak náročný a chci se s tím naučit pracovat, rád bych nacházel i zajímavější kousky než hřebíky a víčka od lahváčů a co je asi důležitější, tak nemusí být vodotěsný, je mi jasné, že vodotěsný by byl výrazně dražší.
Děkuji :-)

A ty hřebíky a víčka od lahváčů budou tvůj denní chléb...jo a vodotěstnost…..bulím,bulim,když nebude vodotěsnej tak půjdou nálezy minimálně o padesát procent dolu...jinak přeji hodně pěknejch nálezů...…..a hlavně atˇ ti to vydrží...a těch padesát procent je jenom prdel ty máš peníze tak je dobře investuj :-D :-D :-D :-D 8-) 8-)

Je mi jasné, že to bude můj denní chléb, jen nechci abych nacházel pouze to :D a s tou vodotěsností mi to je jasné, ale pro začátek chci něco jednoduššího a nechci zbytečně přeplatit pro případ, že by mě to třeba ani nechytlo :D

Je to smutný ,ale nejvíc kopání jsou naprostý blbosti...na 15 kopú tak jeden co stojí za to,ale i tak držím palce ,možná budeš jeden z těch štˇastnejch...tak kopu zdar a dej vědět až něco bude :-D :-D :-D

Samozřejmě, ale radši budu chodit venku a nacházet blbosti (sem tam něco zajímavějšího) než sedět doma u televize nebo kompu. :D Btw. Ty nemáš asi radu pro první detektor co? :D

Ale jistěže mám,nový GMko,minelab ,ale nejlepší je si to vyzkoušet a sám budeš překvapenej co ti sedne :-D

Tak tohle není pravda. Záleží kde kopeš. A na co jsi zvyklý. Jsou lokality, kde kopeš málo a stojí to zato každý druhý kop. Jsou lokality, kde kopeš lehce více a není tam novodobý bordel, max trhačky, zlomky přezek nebo knofli. A pěkné nálezy. A taky záleží co považuješ za naprostý blbosti.... To ať si přebere každý sám... Ale ty lokality jsou, jenže za nimi musíš jít, ale zatím je jich stále požehnaně.


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru