Jaké je Vaše zaměstnání a jak při něm zvládáte hledat ?

Ahoj všem, zajímalo by mě, jakých profesí jsou místní hledači. Věřím, že záběr bude širokej ;-) ;-) ;-) Já jsem prodejce barev do interiéru i exteriéru a s časem je to zlé, pracuji od 8-17 hod, takže v týdnu nemohu vůbec,..

v kategorii Nezařazené, založil VilSon 14.2.2016 20:59

Dříve státní zaměstnanec, teď nástrojař (CNC elektroerozivní obrábění). Dělám na dvě směny a chodím hledat jak mám chvilku čas. V týdnu (dopo i odpo) vyběhnu za barák do lese nebo na louku, autem vyjíždím po okolí většinou o víkendu. V létě ještě jezdím v autoškole jako instruktor na moto, tak bude času ještě míň. Nejlepší by bylo věnovat se mrcasení, když jsem ještě sloužil, čtyři dny služby a čtyři dny volna (pokud nebylo školení nebo střelby), to by se chodilo, ale začal jsem až loni.

Dělám ve firmě společnosti Hawle,jednosměnný provoz od 6-15h 5x týdně.

ja svaruju nakladace, makam na dve smeny, takze chodim jen vikendy, a v lete jeste k praci mame pronajate koupaliste, takze tam toho casu je jeste min. ale kdyz je teplo, nevadi mi vzit celovku a vyrazit na nocni hledacku a pripravit se o par hodin spanku tydne. :-)

..tak na koupališti se dá určitě taky lesco najít ne ? ;-)

já jsem majitel stavení společnosti, dávám práci 15 lidem. :-)
pracovní doba podle času.

Jsem truhlář a dělám s umělým kamenem (hanex,corian,hi-max).Jsem sám sobě šéfem.

Pán je labužník 8-) s corianem taky občas děláme, vypadá to hodně pěkně ale být v tom smradu dobrovolně dýl bych teda zrovna nechtěl.

Sám o sobě nesmrdi jen to lepidlo a ředidlo :-)a po 14 letech si zvykneš ;-)

Skoro dvacet let živnost a už dost! Lidi čím dal tím horší,platební morálka taky. Ted´jsem na Čovce a klídek.mezi šichtama času dost jak na ryby tak na detík. ;-)

Chápu a věřím, čím dál víc lidí co znám na to kašlou. koukám, že bydlíš kousek ode mě. Rostou v Sezemicích AGčka ? Kamarád tam našel ty dvě co mám v nálezech tak asi jo :) ;-)

Již 25 let u hasičů na směny, chodím když je klid a chuť :-)

12let živnosti v pohostinstvi,puvodem konceni listina a když mě to přestalo bavit tak posledních 10 let živnostník stavebnictvi,změna je život to tě musi bavit :-P

Ahoj sem kuchař už 25 let tak toho času moc není jednou dvakrát v týdnu aspon tak člověk musí zrelaxovat nebo by se zbláznil :-)

Jezdim na zachrance tak smeny tak celkem dobry :-)

Já nedělám nic!!! hovno platí a velká konkurence :-D :-D :-D ;-)

máš naprostou pravdu 8-)

Já zas dělám všechno a taky hovno platí 8-) :-D :-D

Čekám na vyjádření náčelníka :-) my s Pražákem to máme dobrý ,volná pracovní doba s výhledem na lokality,člověk na sebe musí bejt během pracovního procesu tvrdej ;-) no a když to není k vydržení tak se seberem a jdem.Jen oznámíme šéfovi aby nás nehledal,že hledat budem my :-) tak běžte zní odpověd´,stejně byste zdrhli :-D

vedoucí skladu 10 let, 2 směny

Já nyní v betonárcr-míchaka,mašina šílenej vopruz za trochu šošovice,abych nezdechl hlady.Ale jinak víkendy a někdy i v týdnu,když náčelnice a dva malí příživníci dovolí. ;-)

Celej život dřevařina. Napřed u lesů, nyní na pile - já jsem od mládí samá smůla. Tak alespoň jako bokovku dělám nože a trochu kovařím. :-)

EMEA manžer v automotive, takže hledání jen o víkendu...

Ostraha ministerstva vnitra chodim dle toho jak mam služby takže klidně od pondělí do čtvrtka hledám :-D

Vážení, děkuji za komentáře, jak jsem předpokládal, mezi hledače se skutečně řadí všechna možná odvětví a vzdělání. Nejlepší na tom je, že na tom poli, jsme si všichni rovni :-) Děkuji za příspěvky a ostatní pokračujte ;-) ;-) ;-) Na závěr mě už jen napadá vložit část známé písně V a W ;-)

Tady je tesař, klempíř, zedník
a ten co otesává kameny je kameník.
A tady služka, oráč, kamnář,
ten, když se umeje je k nepoznání kominík
Ten dláždí ulice, ten kove podkovy,
ta krmí slepice, ta peče cukroví.
Ten umí to a ten zas tohle,
a všichni dohromady udělají moc.

Jo taky znám jednu.Dělání dělání to nám hrůzu nahání.Nebo je to jinak? :-D :-P :-D ;-)

co si pamatuju z vojny ,tak to máš špatně :-P
tam má být Jebání jebání ,to nás všechny zachrání ..... o:-) :-D

Já pracuji na záchrance,jelikož dělám 12 nebo 24 tak času je celkem dost, u toho občas jezdim pro cestovku s busem po světě. Detik jsem pořidil teprve na konci minuleho roku,tak že mám před sebou svou první sezonu. Už jen čekám až to tady trochu vyschne a vyrážím.. :-)

Já jsem teď už konečně na plný úvazek důchodce.

ja sem soukromy zemedelec takže v letě sem zabitej letos je přizniva zima tak chodim

15 let OSVČ, obklady, dlažby atd. :-)

Já jsem malíř pokojů u firmy,a dělám od 7:00 do 15:00 tak chodím 4-5 dní v týdnu :-)

Dělám servis pro Moravu u velké sanitární společnosti, takže se chodím odreagovat většinou o víkendu
nebo někdy v týdnu, ale potmě. Mám détik ale jen něco přes rok. :-)

Jsem línej vydělávat peníze,tak pracuju. 8-) 9 výučních listů.Nějaká ta prumka..Spousta životních skušeností.Ale dělám ůplně něco jiného než mám papíry.28 let umělecké kovařiny.A čas na hledání?To podle termínů co slíbím.Ale měl sem roky kdy sem se nedstal ani na hoďku.Ono to tak možná nevypadá ale hledání je pro mě bokovka.Hlavní koníček (kobyla)je moje město. :-D ;-) Naštěstí se to vhodně doplňuje. ;-)

tybrďo 9 výučáků, to máš snad všechna řemesla co existujou ne? Tak to musíš napsat na co všechno máš glejd a kolik let Ti to zabralo? ;-) ;-) ;-) Jinak Tvůj hlavní kůň podle toho co jsem tu četl je dosti záslužný a zajímavý, kdybych byl tak šikovnej jako ty, tak by mě to taky bavilo ;-)

Já dělám ve stavební firmě, od 6:30 do 15, 5 dní v týdnu, a než se dostanu domů, tak jsou 4. Takže hledám jen o víkendu, když je čas, a zbytek týdne čučím zde :-)

jsem otrokem svého šéfa jezdím kamionem po evropě :-P

Fotograf a obchodni zastupce nejmenovany firmy ,.) Nekdy i 4x tydne na lovu. Jindy 1 za 14. Zalezi na konstalaci hvezd nebo mire nasrani z toho jak to na tom nasem svete dupem.

Tvoje profese konečně vysvětluje Tvoje pěkný fotky nálezů ;-)

OSVČ-Monter protipožárních systémů.Sprinklery- vodní hašení.Sklady ,O.Centra..atd.,Plynové -CO2,INERGEN,NOVEC....Takže montuji po celé ČR a SK.Pokud se zadaří ,tak vždy po práci.Kdekoliv a kdykoliv musím..........jinak mám absťák.... ;-)Asi to znáte :-D

OSVČ-Monter protipožárních systémů.Sprinklery- vodní hašení.Sklady ,O.Centra..atd.,Plynové -CO2,INERGEN,NOVEC....Takže montuji po celé ČR a SK.Pokud se zadaří ,tak vždy po práci.Kdekoliv a kdykoliv musím..........jinak mám absťák.... ;-)Asi to znáte :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru