Jaký si mam pořídit?
Jakou dohledávačku zvolit?
Dohledávač Fisher F-Point...nebo...dohledávač White's Bullseye II
zajímavá otázka - já ji řeším taky , zatím nevím
Volil bych mezi Vibra Probe 580, Garrettem Propointer a Pistol Probe. Všechny tři jsou kvalitní a budeš spokojený.
Bohůžel mužu jen do 2000kč...
To si ji radši nekupuj a našetři další 2 tísíce. Vyplatí se chvíli počkat (nebo koupit z druhé ruky, ProPointer občas někdo prodává).
Elmara...ty máš co za dohledávačku?
Souhlas - za mne jen zužuji na ProPointer (blbuvzdorný, funkční, oproti Pistol Probe oceňuji vibrace) a Pistol Probe (jde hlouběji, je to takový mini-deťák, takže je zapotřebí naučit se ho ovládat). Vibra Probe - nezkoušel jsem...
Já bych doporučoval Pistol Probe. Nemůžu si ji vynachválit, je fakt super a má brutální dosah. Vyžaduje trochu jiný styl použití než Propointer, ale mě vyhovuje víc. "Hlaveň" mám omotanou izolačkou proti odření a "tělo" mám většinou zalepené v mikrotenovém pytlíku proti bordelu a nepřízni počasí.
Nevýhoda je, že ruší některé dektory - třeba Minelab Quattro s ní má občas problém, Silver uMax je ale v pohodě. Není to nijak zásadní - musím akorát dávat detektor cívkou za sebe nebo hodně do strany.
Z funkčního hlediska je super a detekuje spolehlivě všechno, kromě hodně tenkých alobalů nebo pokovených papírů (krabička od cigaret), tam je dosah relativně malý. Nevím, jak by to braly jiné dohledávačky.
Nevyplatí se šetřit. Než F-Point nebo BullsEye, to radši nic. Určitě bych vybíral jenom z těch, co zmínil Elmara.
Dík za radu...
Joo já mám Vibra probe 580 a jsem fakt spokojený. Garrett Propointer je taky super viděl jsem ho u kolegů v akci takže bych ti doporučil vybrat z těchto dvou.
Zřejmě asi zvolím spíš toho Fisher F-Point.....
Každopádně kvalitní dohledávačka je super věc-ušetří ti spoustu času a někdy i nervů. Za mě bych volil dohledávačku od Garretta-nedám na ni dopustit
Garrett Propointer, fisher sou vyhozený prachy...
Radu jsi tu dostal, rozhodnutí je na Tobě...myslím si, že koupit něco, z čeho budeš zklamaný, nemá smysl. Věř mi - kdybys měl možnost si je někde vyzkoušet vedle sebe, tak bys odjel z jedním z těch tří:)
To neprozradím, tedy alespoň prozatím
Prosíííím.....
Já to řeknu. Někdo mu to dycky najde. A už Krtku plav, informace máš. Pročet sem to celý, a informace a rady jsou vážně míněné.
Přesně tak Nejlepší je mít kamarády, co ti to dohledají
Jirka kecá blbosti Kup jednu z těch tří.Skoč ještě někam na brigádu nebo počkej na ježicha
To přesně říkám.
Ježíšek nepříde...
Asi zvolím teda Vibra probe 580...
Co vy na to?
pro me zbytecnost a ztrata casu pri hledani
Souhlas
Kdo nezkusil, neuvěří:) Dá se to i bez, to určitě - ale jakmile si na něj jednou zvykneš...
Když to není žádný šajz a má dobrý dosah, tak je dohledání mnohem rychlejší. Hlavně u věcí, které dobře splývají s půdou, u malých věcí a za šera.
s normal cívkou OK, ale pokud máš hloubkovej speciál jako já, tak bez toho to fakt nejde...
Já měl v ruce všechny tři a koupil jsem vibra probe 580,garret je asi podle mě lepší ,ale zvykl jsem si na ni a už ji nedám pryč
Mě se líbí Garret ale zas mě vadí že je tak tlustý...
tlustej je tvůj jezevčík, garret je naprosto dokonalej včetně toho šikovnýho pouzdra, jen by na něj měli dávat gps navigaci, lépe se pak hledá u které díry si ho nechal
Trefa. Za čas budem hledat ty garretty, až dojde to ostatní....
Ted jsi mě ale pobavil...
Jezdíš na lyže? Pořiď si takovej ten svinovací držák na permici ;) Za dvacku spousta radosti a ušetřenýho hledání dohledávačky..
Tak ježíšek přišel Garrett je doma
Zdravím, rád bych se zeptal na výdrž baterií u Pistol Probe. Už jsem zkoušel 2x, a pokaždé vydrželi 1,5 dne hledání. Když to přibližně propočítám na zapnutý stav je to max. hodina, což při dvou 9V baterkách - opravdu nic moc. Je to normál, nebo je error někde jinde?
Buď jsou špatné laciné baterie, nebo je chyba v dohledávačce. Určitě by měla vydržet mnohonásobně déle.
První byli originál se strojem, druhé Panasonic. Výsledek úplně stejný. Poslat na test, nebo zkusit ještě nějaké jiné?
Používá někdo Bullseye II a pokud ano, jak je s ním spokojen?
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.