Detektor kovů Garrett GTAx 550

Klady a zápory tohoto detektoru, aneb jaké máte zkušenosti s detektorem Garrett GTAx 550, :)

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 6.7.2010 18:10

Mám ho 14 dní, tudíž nemůžu dávat jakékoliv reference. Budu rád, když se něco dozvím od zkušenějších 8-)

čau,já ho mám rok. začal jsem s ním a našel jsem s ním i pár pěkných nálezů. jsem s ním spokojen ,až na diskriminaci. Je lepší hledat v all metal ,protože jinak budeš dost věcí přecházet. v diskriminaci jsem přešel i zlatý snubák . za dva dny na stejném místě tam v all metal byl a to byl okolo 20 cm hluboko. Až na tu diskriminaci je to mašinka v lati
;-)

Jakožto začátečník si prozatím nedovolím chodit s diskriminací. Zatím mám vždy a všude zaplé all. A když mi pípne např. hřebík z kravské podkovy, přepnu a zkusím s diskriminací. Za 10 dní co ho mám jsem našel hezkou řádku mincí. Železem, kravskými podkovami apod se chlubit nebudu. Prošel jsem si pár lokalit, teď si vytipovávám místa, staré cesty v okolí obce, vypálenou a zaniklou obec asi cca 1 km od nás. Dokonce i naše obec byla o 1 km dál, vypálena husity a založena na jiném místě. Zkoušel jsem i zříceninu hradu, tam jsem našel spíše patrony ale i kus kování z okenice. Taky jsem šel na místo o kterém vím, že tam sídlili partyzáni. Našel jsem lesáckou motyku a dvoušpičatý krompáč. Kdoví jak to s partyzánama bylo. Přiobjednal jsem větší cívku, snad jsem udělal dobře. Rozhodně je to lepší koníček, než ten předešlý. / Focení/ Tady musím alespoň chodit. A to rozhodně neublíží. Čau 8-)

Čauky,já mám 250 už 3 roky a jsem spokojený,pořídil jsem si i větší cívku a super,ta diskriminace je opravdu slabší ale jinak je to super detík.Měj se a pěkné signály.

Chyba-550 a néé 250

Ahoj. Také jsem si objednal větší cívku. Pokud mám informace, tak se snad ani větší než myslím 10 na 13 palců nedělají. V úterý by měla být doma. Hned jí půjdu testovat na pole. Žně jsou v plném proudu, jenom aby rychle orali. Jak jsem tak vypozoroval, tak 550ka je opravdu specialista na mince. Nnení dne / výšlapu / abych nějakou mincičku nedonesl. A to mě těší. Odkud jsi? cca? Já Zlínský kraj. :-D

Ahoj jsem z Havlíčkova Brodu

Ahoj, tak to je dááááálka. I tak dobré úlovky přeje jar2004 :-D

Tobě taky. Měj se :-D

to Jar2004: že jsi s diskriminací přešel zlatý snubák je úplně logické a myslím, že bys ho přešel i s většinou jiných detíků při zapnuté diskriminaci. Ono zlato je na tom s vodivostí hodně podobně jako železo. Já mám G150 a zlato se hlásí přeskakováním mezi Fe a Zn a to právě vypínáš při diskriminaci železa. Ale klid, taky jsem nevěděl, že to tak je ;-)

To vlk: Že jsi se přehlédl, to mi vůbec nevadí. A horší by bylo, kdybych opravdu ten snubák přešel. Já jsem snubák nepřešel /alespoň doufám/ to psal PODOLY. Ale klid, člověk se někdy přehlédne. :-) Jinak samozřejmě přiznávám, že jsem začátečník a dlouho jím asi budu. Proto i za tvou radu díky. Hezký den. :,-(

To jar2004: máš pravdu, každej se přehlídne, omlouvám se. No a začátečník jsem taky a myslím, že se spoustě lidí odtud zkušenostmi nikdy nevyrovnám.

Jsem začátečník chodím asi rok měl jsem garrett ace 150 ..chci si pořídit nějaký nový,rozhoduji se mezy...Garrett gta 550 mají ho v akci za 7500,- kryt + taška
a nebo analog Golden mask 2 prostě nejaký do těch 10 000,- ...spíše na mince.CHtěl jaký je rozdíl v hloubkách atd... 8-)

U 550 ti fakt bude chybět audio odpověď,i kdzž máš detík s displejem,pořád na něj nečumíš,budeš přecházet,si myslím 8-)

Posun mezi detektorem který používáš a 550 je opravdu malý. Navíc 550 nemá audio odpověď. Pokud by jsi chtěl nový detektor od Garrettu, podíval bych se na AT pro International.

Golden Mask 2 je možná nejhlubší přístroj do 10 000kč a jak hloubkové, tak separačně se hodně posuneš. Myslím si že je to dobrá volba :-)

Mám nový detektor Garret GTAx 550. Chtěl bych použít cívku S.E.F. Je to možné, poradí někdo?

Nene,měl jsem ho,používej cívku jaká tam je,nauč se sní,jiná cívka se bude chovat jinak a dosach není zas o tolik větší,stejně jeto o štěstí a když máš hloubku,neznamená,že najdeš víc :-)

Ahoj, mám GTAx 550 z druhé ruky (legální) byly u ní doklady o koupi a tak, jen u ní chyběl CZ manuál. NEmohl by jste mi někdo poradit, kde bych jej na netu našel, popřípadě mi jej poslali na můj email skvor@benesov-city.cz

Moc děkuju.

Ahoj

Máš ho na emailu ;-)

Ahoj,
můžeš mi taky poslat CZ manuál na Garrett GTa 550

předem děkuji Karel.cink@seznam.cz

Zdravím, měl bych na Tebe taky prosbu, mohl bys mi taky poslat návod na Gtax 550 v češtině na mail? Diky moc předem! vojtiiino@gmail.com

Kluci to je na mě?

Jj, to je na Elmaru, jestli by jsi byl tak hodný a ještě ho někde mas, tak by se mi hodil. Diky moc :-)

Máš to na emailu :)

máš to tam :)

Zdravím!Mohol by som tiež poprosiť poslať cz manuál na Garrett gtax 550?Vopred ďakujem! lenhartr@azet.sk

Máš ho na emailu :)

Ahoj,
Mohl bys mi taky poslat CZ manuál na Garrett GTAx550


E-mail:plill@seznam.cz. Děkuji

Zdravím lidi,před vánoci jsem si koupil přes inzerát GARRETT gta 500.Nemate někdo český manual?Předem děkuji.

Email a poslu ti ho

Ahoj vsetkym.Potrebujem poradit....Power tlacitko na mojej starej dobrej GTAx 550ke.uplne zomrel,vobec nereaguje?!Ostatnô vsetko super funguje.Kde by som mohol zohnat druhi ovladaci panel??Alebo co stym?Je to lisovane do kopi :-/ a vobec sa to neda rozobrat.

Jojo, na Elmaru, díky moc

Ahoj všetci. Pred pár rokmi som si kúpil garrett GTAx 550 ale z viacerích dôvodov , hlavne vlastnej lenivosti, som sa mu nevenoval. Ale začalo sa bliskať na lepšie časy. Myslím?!
Mám dva problémy
1., manuál v slovenčine/češtine ak niekto vie poskytnúť (branislav.ladeck@gmail.com)
2., používanie bateriek - u nás predávané 1,2 V alebo činske 1,5 V
Ďakujem za pomoc.

Zdravím cívka Nel Storm kterou sem si dřív koupil na Ace 200i šla by i na Garrett GTAx 550?

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru