To je škoda Doby. A ty Jeldo neslibuj, co nemůžeš splnit
Jelita LP
Skupina je určena pro hledače pokladů ,srandy ,dobrého jídla a pití pohody bez rozdílu věku pohlaví barvy pleti detektoru a lokality
Tak já to splním, vždy se chovám slušně
kuwa já se těším
Ale nepřijedeš jenom na jeden den, že ne?
No mám v plánu být přes noc
No doby je ti odpuštěno
No vlastně...ona tady bude Verčaaaaa
to vůbec
Vitoušku nezlob
Doby, ty mi dáváš 😪😂
Je to rebel
no to je ale takova smutna zprava...ja se na toho kluka usatyho tak tesil....on toho nerekne moc ale kdyz uz...tak je to perla...treba jako s tim netopyrem tenkrat....to bylo skoro jak Joeho nahrdelnik
jsem se ted dival na mapy,k Dobymu to mame o 100metru dal nez do Liberce.....256,6 a 256,7 Km...
Jeldo, ale rajčátka té dětské varianty dovezeš né??
Ty jo kluci četl jsem krásné přísloví
,, Koho v noci svědí prdel , tomu ráno smrdí prst .,,
Sice nevím k čemu to je, ale líbí se mi to...
to je od stejného čínského mudrce co řekl : Kdo chce psa jíst , hůlky si vždy najde
Dobrý
Tak,a záhada je odhalena
jeeee,Mirus...tys ted docetl ,,zahadu hlavolamu,,???
No spíš si myslím že mu každé ráno smrděl prst a nevěděl proč
jeldo já myslel že v tom má prsty manželka,nebo vlastně já v manželce nebo jak to bylo vlastně ani nevím lebo skoro vždy v noci spím.Asi skusím nainstalovat fotopast a to už bude záhada odhalena
Ahoj bando. Pan kurátor přislíbil pozici, takže se budou hledat zbytky kovolitecké dílny. Snad se zadaří. Jsou z toho místa nálezy tří seker a bronzové slitky.
TADÁÁÁ
Tak to je paráda, už se těším. Nepřijede pro nás anton, že ne?
Bude to pod dohledem zkušeného ošetřovatele
Už se těším, budu tam smrdet celkem dlouho
od pátku do neděle
, až mě budete mít plné zuby
no tak to bude teda velika expedice...tak ne ze se zmrskate jak posledne,pekne vedecka prace na akademicke pude...at pana Kuratora nezkalameme...ne jak Joe co najde keltske opidum a pak to zapre
na mě se můžeš spolehnout
No,Marečku, až si začneš sundavat botičky, všichni budou vědět, kdo se zmrskal.....
Aby to byly jen botičky
Šmankote....co jiného by si měl sundavat???.....trencle nesundá...jsem si jistý....Ty Už nesundal půl roku. Oni u Brna totiž věří, že mouchy nosí štěstí 😂😂😂😂😂😂😂😂
No, jen ho provokujte blbouni
Dneska má po ránu asi frmol, audit, návštěvu vedení, požár, průjem, mobilizaci či co, jinak by už huboval
Jak může mít návštěvu vedení, když on sám je vedení 😂😂😂
Vždycky je ještě někde nějakej dr. Cvach
Tak nezapomeň že minule sundával i ty své tankistické montérky
No to jooooo, ale spoďáry měl
Protože mu to Kurtofka nakázala
Kurt tady furt není. To jsem zvědavej, s jakou výmluvou přileze, pacholek...
Ty brďo Kurt furt! To je skoro básnička!
Newte Ty seš uplnej Homér,snad už jen předčítat Vergília v originále.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz účet, zaregistrujte se.