Kde a podle jakych zdroju hledate a z jakou uspesnosti?.)

Jedno ranko sem se probudil a z hruzou jsem zjistil,ze me nenapada misto kam zahledat,pole ci les..louka..zda li se tam neco delo atd..jak jste to resili Vy?:)

v kategorii Nezařazené, založil iceee.shadow 17.7.2012 10:41

Z vlastní zkušenosti můžu říct, že je to skoro jedno. Nejhorší je když najdeš pohřebiště z doby alumíniové, potom se špatně rozlišuje co může být něco zajímavého a nebo sprej nebo paštika. Takže primárně se vyhnout těmto místům. Pak už si stačí vybrat nějakou sympatickou lučku a jít hledat, pravděpodobnost nálezu alespoň nějaké mince je překvapivě vysoká.

Taď je to docela problém.Na loukách je vysoká tráva,a na polích jsou metrové klasy.Objíždím okolí,a koukám kde je co posekaný,občas se nějaká louka najde.Do lesa se mi nechce,obzvláště v okolí měst je to smetiště.Dobrá je louka,kde kdysi bývalo pole,tam je pravděpodobnost nálezu větší.Ale stalo se mi,že jsem našel louku kde sem chodil tři dny,a kromě odpadu jsem nenašel nic.

ja osobne chodim nejradeji a nejcasteji pole!!! v lese je potreba trosku lepsi detik jelikoz sasi pribiva a nad tym predmetem vrstva narusta! louka se vyluxuje a pak uz je tam jen bordel ale pole ti kazdy rok obrati a vzdy se to paradne nacechra a hledani je fajne! tak kde vidim pole tam ho navstivim a podle uspesnosti se tam zdrzuju :-) :-D 8-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru