Kde jste byli na vojně ?

Ahoj, jak vidno z VilSonova vlákna, řekl bych, že většina hledačů vojnu zažila a jelikož nás je víc než kasáren, museli jsme být ve stejných kasínech. Nic pro holky, pardon.
I když znám jednu, co na vojně byla. Tenkrát byla kluk...
Já jsem byl na PŠce v Josefově (Jaroměř) a potom ve Strakonicích. Nástup podzim 88.
Sakra to už je dávno, až mám z toho depresi.

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil hyena 7.1.2017 19:30

Ja byl v olomouci 86-88 zizkovy kasarna, utvar 5599. Vozil sem se skodovkou velitele utvaru ppl Ledvina, pohodář jak svina, pak ho vystridal mjr. Marek, guma zelena... Na vojnu vzpominam rad, mel sem ju jak pionyrskej tabor 😊😊😊 V prosinci 87 nam piskli poplach, naledi jak prase a jeden mladej s tatrou po preskoceni 15 cm chodniku zastavil pul metru od osetrovny, jo to byla prdel...

:-D :-D já byl v Lipníku nad Bečvou, samí PTPáci, jenom my jsme byli malinká rota zásobovačů raket palivem a okysličovadlem. Já pro svou politickou spolehlivost ihned odvelen jako topič do kotelny na skoro celou základní službu tak o vojně toho moc nevím.... :-D :-D 8-) ;-)

jo jo ma pravdu předsedo...VU 2888 - pastelkaři..jinak PTP prapor mel asi 1000 chlapu,a my,spojovaci brigada asi 200 i s PŠkou a oficirama,by nas umlatili cepicema kdyby chteli.. 8-) 8-) 8-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru