Kráter

Včera jsem v lese našel kráter který je do konusu a má role rozměr cca 5 m nahoře cca 12 m a výška asi tak 1,8 m....je značně starý...už v něm rostou i dřeviny...a plný železného bordelu co tam lidi naházeli....ale uprostřed lesa asi jen tak někdo nic tak velkého kopat nebude...ani technika by se tam nedostala...myslíte, že by to mohl být kráter po výbuchu nějakého dělostřeleckého granátu z doby 2.sv. války? Nebo letecké pumy? Pokud bych si dal práci s eleminací toho bordelu..dá se případně něco v kráteru najít?

v kategorii Nezařazené, založil pieter1 24.6.2014 12:18

To je takhle tezky rict! Muze to byt klidne krater od toho, ze se zem propadla ;-) A jestli tam neco je...to ti nikdo nepovi, bud to zkusis, nebo nechas konovi ;-)

zbytečna uvaha takovich děr je spousta kdybis mněl nad kazdou premyslet tak se z toho zblazniš :-D

vy budete asi nějaky krytyk nebo učitel bracha bil asi Komensky jestli se ti to nelibi tak si bež krytyzovat na jiny se servr :-D

65IIada - Tohle se ale vážně nedá číst a to na žádném servru... (až mi odpovíš ať to teda nečtu, tak dík za upozornění)

to patrilo tady panu stehnovy nebo jak se menuje :-D to je ale pěkny K...T doufam že mi opravy chybi :-D

Pane, nejenom ze nezvladate svuj matersky jazyk, ale jste taky pekne prisprostlej! Trosku (spise trosku vic) pokory by to chtelo... Ostatne obrazek si o Vas muze udelat kazdy sam. Presel jsem zde z DW, prtze prave lidi Vaseho razeni tam bez skrupuli vystupuji kazdodenne a je to tolerovano. Tady je trosku jina uroven, snazime se k sobe chovat slusne!

Přesně tak, chce to lehce ubrat plyn. Pokud to nejde, tak je potřeba se rozloučit. Čeština je problém pro většinu hledačů a nerad bych aby se to zvrhlo ve známkování každého vloženého textu do vlákna o tom LP není. Na druhou stranu pokud se to už nedá ani přečíst, je lehká kritika na místě 8-)

no budu o tom přemyšlet :-(

:-)

na druhou stranu si myslym že to nebilo napsane třeba madarsky abi mně někdo musel krytyzovat za i a y asi tam bili chyby ale to sem zrovna neřešil

Zkus prohledat a uvidíš. :-) Ale tyhle jámy mohou vznikat různým způsobem. Může to být pozůstatek po lokální těžbě, činnosti armády, na svádění vody z okolí, ale může vzniknout i přirozeně dle geologických podmínek... Nebo kombinace několika věcí - vím o několika jámách vzniklých při bombardování, z kterých lidé poté brali písek. :-)

Mohla se propadnout jeskyně pod tím.

pieter1 jdi do historie té lokality.Může,to být (sonda) práce kovkopů.Uran,možná střbro,ale o pár století jinde.Na karlovarsku hlína,teda kaolín.Nebo je tam písek (borovice ho dobře snáší) a sedlák si tam nakopal stavební matroš :-) Sám znám několik míst to co píšeš a pokud tam není zakopaná jantarová komnata,tak tam nic asi nebude ;-)

A nebo je to propadla sachta, stola, cokoli. Nelez tam sam, zjisti si info.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru