Lokalita Křečhoř

Ahoj jsem vášnivý hledač,sice mám detektor garrett ace 150,ale i s tím se dá něco najít.Křečhoř je dobrá lokalita byla tam slavná bitva u Kolína v roce 1757.Navíc tam i bydlím a mám svoje místa kde se toho dá hodně najít hlavně teď o prázdninách,když zavorávají pole a vyvorají hodně mincí zhruba do 5cm hloubky.Samozdřejmě se tady dá najít i meče,helmy,prsteny atd.Každopádně si můžete prohlédnout křečhořské www stránky kde je i na památník stručný popis.
www stránky : www.krechor.cz

v kategorii Lokality, založil Slack 14.8.2009 20:45

Okolo památníku jsou pole.V jednom z nich je zakopaná truhla s pokladem.Lež to není,protože už se tam našlo větší množství zlata pohromadě je to truhla asi 1m x 80cm.Okolo Křečhoře jsou i také slavné vesnice kudy procházeli vojáci.No prostě mi napište na e-mail : slack-fingerboard@seznam.cz a já vám to napíši co nejstručněji.

To máš opravdu kliku, tak bohatá lokalita, to se jen tak často nevidí. Přeju hodně štěstí a dobrých nálezů. :-)

Gratulka k bohaté lokalitě, u nás na Plzeňsku je to chudší , ale pak jsme za každý pěkný nález o to víc šťastnější. ;-)

Díky,ale i na Plzeňsku jsou dobré nálezy.Přeju ti abysi toho hodně našel :-)

:-)no ono se to nevi přesne vezl se tam žold pro vojaky pole jsme prošli všechny je tam okolo tak velky odpad že je velke rušeni jednotky se tahly od českeho brodu až po kolín pořadne si proštuduj historii pokud ta truhla nekde bude muže byt v pananech cerhenicich a okoli ten žold se nikdy nedovezl dalši možnost je Velim ja osobne tam znam každy kamen

To Slack. Zdarek, tak se mi vidí, že si asi prví lovec, který prozradil svoji supr lokalitu.. Aby se tam teď všichni nerozjeli ti to vysbírat :-D.. Ale snad ma každej svojí lokalitku ;-)
Jinak GL

Mně to je jedno já mám svoje místa kde vždycky po vyvorání najdu a znám se taky s hodně lidma.Proč bych se nepochlubil,každýmu přeje štěstí někde jinde.

Tak pošli sem na web fotky některých svých nálezů. Budeš mít pak přístup do Secretu . Jsem na ně zvědav. ;-)

no já tam zatim našel jenom mince a jednu nabojnici ale tech minci je tam habadej jenom doma jich mam 30 a to nepocitam to co jsem rozdal a jak jako do secretu?to poslu par fotek minci a dostanu se do secretu?

Ano pošleš to jako první příspěvek a tím budeš zařazen mezi členy s přístupem do secret.Napiš nějaké povídání a k tomu několik fotek a pošli na mail klubu.Nebo můžeš poslat nálezový stav mince s detailní fotkou obou stran.

Díky shorty

Taky jsem premejslel jak se tam dostat, na strankach se o tom neco pise, tak to musim vyzkouset, dik za radu.

marku zavolej já přídu a zahledáme spolu můj telefon 606 892 660

budu v okolí křečhoře v neděli :-)

zítra?kde budeš?

Neví někdo o nějaké lokalitě v okolí Berouna kde je naděje něco najít?Zatím mám smůlu a až na pár kousků pravděpodobně z povozu a jedné podkovy nic zajímavého.Prostě žádné kolečko. :-(

Chce to hodně nachodit než se něco najde. Promiň jen tak Ti někdo neřekne ,kde něco najdeš.Každý si svou lokalitu chrání.
Dnes je tolik hledačů,že prozradit lokalitu ,tak zítra tam máš hned plno. Já chodím nejčastěji pole .jsou teď často zoraná a uplužená ,ale nesmí býti osázená a prostě to zkoušej.
Já než něco pěkného najdu ,nachodím mnoho kilometrů. ;-)

Musíš chodit hledat a zase chodit. Nějakou lokalitu kde něco je určitě najdeš. Zkoušej. ;-) :-)

Prozrazovat lokalitu do křečhoře jezdí 10 hledačů za rok.

Slacku divil by ses kolik tam v okolí máš jistě hledačů. Většina lovců nemá rádo obecenstvo a tak jsou vždy tam , kde není jen tak vidět . Já za týden napočítal už několik lovců a to jsem si myslel ,že tu nikdo nechodí. ;-)

No jasný někdy přijedou amíci ale ty já nepočítám.Normální hledač s kterym bych moch zalovit jako myslim kterej neni nějakej namachrovanej s detektorem za cca 25 000 kč těch tam jezdí málo ale přece někdo. :-)

já tam byl nedávno a potkal jsem dva.. a to byl normální pracovní den kolem oběda:-) minulý týden jsem viděl dalšího

záleží na tom kd tam jsou když je pracovní den tak jich tam moc nevidím.

já tam byl převážně v pracovní dny a vídám.. jínak o víkendu jsem jel zase jenom kolem a 3 v rozestupech tak 2 metrů od sebe takže tam probíhá asi velmi intenzivní těžba..

cinane,to sem byl ja a my dva kamaradi my takhle chodime,jinac jestli budes mit cas napis na e-mail : slack-fingerboard@seznam.cz a já můžu přijít..... :-)

:-)
POKUD CHCEŠ OZVI SE NA FAESBOKU JSEM TAM Ondřej Beňo
lokalita Velim

O Křečhoři jsem toho docela dost slyšel. Mám to poměrně daleko, ale kdybych věděl, v jakém stavu tam jsou pole, tak bych třeba vyrazil. Kolega tam prý našel nějaké kulky a mince. Mám pocit, že celá bitva byla docela podrobně popsaná v nějaké knize - včetně pohybu vojsk, atd.

ja tam chodim a je tam totalne mrtvo. jen par medaku :-(

ja tam chodim a je tam totalne mrtvo. jen par medaku :-(

Vy opravdu věříte těmto pohádkám ? Truhlu jako ukryli vojáci a pak důstojník nechal všechny zabít a pak se tam pro to nemohl vrátit ani nikoho poslat a tak to tam zůstalo a leží dodnes. Takhle to v pruské ani rakouské armádě rozhodně nechodilo. A co když to zakopali tři metry pod zem ? Od té doby to pole bylo třeba 200x zoráno.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru