lokalitky kolem prahy

Ahoj sem začátečník tak vás všechny prosím zda mi neprozradite nakoupit lokalitku. Nemusí být vaše nejlepší to po nikom chtít nemůžu ale búdu rád za každou předem děkuji za odpovědi všem pípání zdar :-)

v kategorii Lokality, založil piryovec 23.4.2014 18:56

Ahoj, jsem z Prahy 10. Včera jsem si koupil detektor a rád bych ho poprvé provětral. Nedali byste mi prosím tip na nějaké místo. Chápu, že nikdo neche prozrazovat nějaké své místo, ale myslím že nakopnutí začátečníka nikomu neublíží. Díky. Lukáš :)

Tak vítej mezi magory :-D Teď už můžeš akorát v lese, všude už je zaseto :,-( Zkus to kdekoliv, nálezy jsou většinou o štěstí ;-)

Toz do Vrsovic chodim na piiivo :-) Hele ono je to fakt jedno. Misto ti nikdo neda, nikdo nema misto takovy, kde by toho byly tuny, aby daval ostatnim. Az uvidis zorany pole, jdi tam. Ted jich moc nebude, tak zkus louku! Kolem Prahy tech louk zase tak moc neni, tak zkus les :-D Urcite neco najdes. Ja jsem z Prahy nesel nikdy s prazdnou, dycky neco kopnu. Zato, kdyz jedu na sever na valku, tak domu jezdim pravidelne s nulovym skore a ksichtem do sklebu 8-)

To je fakt. Jsem z Chomutovska a tady je to tak o "procházce na čerstvém vzduchu". Sice jeden slušný "sudeťák" mi spadl do klína, ale jinak sem tam nějaký krejcar, heller, 1. republika či protektorát... jinak samá prázdná nábojnice či kule z posledních 250 let. Už jsem měl i celý měsíc bez nálezu (pokud teda socialistický deseťák nepovažujeme za nález... ;-) ) a to chodím na celý den i 3x týdně. No a pole tady často také stojí za kulové a ta horská většinou už tuplem. Protože za socialismu na tu neúrodnou půdu leckde naváželi úrodnější z nížin, takže ty nálezy jsou dost hluboko. Jako kluk si na to dobře pamatuji.


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru