mam problem

vcera jsem byl hledat v letkove u plzne a masina garett150 my ukazovala vsude zelezo a nikl.je to vada detektoru nebo je to pudou.stalo se to nekomu :-( :-(

v kategorii Detektory - netříděné, založil skelet 17.5.2009 15:18

já mám ace 250 a taky mi to dělá, ale všiml jsem si že to dělá poblíž el.vedení, stačí snížit sensitivity a přestane to 8-)

no já psal dnes maila o reklamaci garreta 250 páč už si 14dní furt něco hláasí když mávam a nic tam není...a nebo to zazvoní v nejvyšším tonu a pak se to ztratí....asi se zbláznil bo nevíte někdo co s tím ? mam ho od října ale tohle nikdy nedělal..až jak říkám těch 14 dní...díky :-(

zkus ho zapnout a jemně zahejbej gumovou koncovkou kabelu u sondy :-)

diky za info ale tim to neni :( kdyz s tim hejbu nic se nedeje... :-(

Pokud hledáš v trávě a nemáš kryt cívky tak ty falešné tony dělá dotek trávky a cívky. Ideální je mít kryt cívky a eventuelně snížit trochu citlivost.

omlouvám se za překlep...už 14 dní mi furt něco hlásí

To Fasi: nevím zda jsme spolu už nemluvily, ale je to jak píše Bogan. Nejpravděpodobnější je poškození konektoru sondy.

možný to je, já když vytáhnu sondu z jednotky tak mi Hunter pípá jak blbej. A když do něj hodím baterky od Vietnamců tak mi pípá když ho zvednu do výšky.

Ahoj Elmaro při hledání se mi často stává že u detektoru sám od sebe vypne zvuk,displej fuguje normálně a po !!jemným klepnutí!! na displej ze shora naskočí.Většinou je to po zaznění signálu.X Terra 70.Díky.

A zapoměl jsi dodat že ti bere krejcar maximálně v pěti centimetrech jak jsem dnes viděl :-(

Mě to TERRA 70 dělala taky!!! Bylo to na zblbnutí!!! o:-)

Kokerss zdarec,bylo to ve strojku, já jenom abych u toho nebyl Jouda. :,-(

To jezralé na servis ;-)

Tady určitě není co řešit, detektor zabal a pošli do Jílového. Budou se na něho muset podívat clapci v Irsku :-(

Ok zejtra ho pošlu,ale ta oprava bude trvat asi dlouho?

Aho. Dva až tři týdny. Detektory se opravují v Irsku. Pokud to tedy není nějaká blbost. To ale s popsaných příznaků příliš pravděpodobné.

Ahoj Elmaro nevíš prosím jak to vypadá s mým VK40?? Už bych hrozně rád někam vyrazil, tedˇjsem teprve zjistil jaká je hledání droga. Díky moc

Zdar. Dnes to přišlo a odesíláme. Zítra ho máš na poště.

Děkuji moc. Tady to funguje opravdu 1A.

elmara: tak dnes sem ozkoušel garetta 250 s jinýma baterkama a choval se normálně tak jestli to mohlo býti nekvalitníma baterkama a nebo mě taky napadlo že mohli bejt už zamačkané pérka na kontaktech u baterky..takže chodil normálně to že zavadíš o větší lupen atp tak to hlásil i před tím a to si myslím že je u garretů normální? ještě ho v týdnu a o víkendu pořádně provětram abych si byl jist že neni potřeba reklamace :) díky Fasi

To s tím listím a nebo borůvčím...je u 250ky normální jev. ;-)

Ahoj. Docela pomůže na mokrou trávu používat kryt sondy. Na mladé doubky a jinou havěť to ale nestačí. 8-)

Svatá pravda...mám Ace 250 s krytem a s mladýma doubkama jsem měl zkušenost tento víkend. :-D

TO Pavlis. Pokud jsou i mokré, trochu prozvuku prostě příjde. 8-)

AhoJ!! detík dorazil v pořádku. Už jsem byl i venku a vše funguje parádně. Děkuji

Není za co :-D

Zdravim, chcem si kupit vyhladavcku som absolutny začiatočník moja predstava o cene je niekde pri 10 000 čk, v akých značkách sa mám pohybovať?

s tim obcas propipnutim..staci snizit sensitivity a je to,hleda se me s nim luxus,uz ani nekoukam co je na displeji,co se tyce dosahu na velkou civku proformance prezka wermachtu ve 35cm a bejt niz stale ji jeste slysim,viz muj posledni nalez..jedina vitka na nej prezkakovani ID pokud mam barvu a je to v zeleznem bordelu,ale da se to doladit .. 8-)

Tesoro Golden uMax alebo Tesoro Silver µMax, nejak ma oslovuje tesoro značka, je medzi nimi až taký rozdiel?
Prosím o radu.

Rozdílů je opravdu hodně. Golden uMax má celý proces řízení analogových obvodů řešený novým typem mokroprocesoru. Používá identifikaci signálu pomocí 5 tónu a je vybavený další řadou doplňkových funkcí. Prostě je to uplně jiný detektor. Použitím se pak řadí především k detektorům určeným k hledání mincí a šperků.

Dik za usmernenie, môžem poprosit ešte o jednu radu? Ešte jedno porovnanie medzi Tesoro Vaquero a Tesoro Golden uMax,
u nás je pôda skala a hlina+ ťažila sa u nás železná ruda. Pred pár rokmi pri kopaní zemiakov som našiel mincu zo znakom Marie Terezie ktorú som pravda stratil ale možno ešte niečo objavím. Co by bolo najvhodnejšie v takomto prostredí. Dik

Caute take mam problem. Muj detik si pohvizduje i kdyz pod nim nic neni. Kdyz polozim civku na zem, nebo skrtnu o drn tak se tento zvuk jeste znasobi. Ve vzduchu si take pipa jak se chce. Zkousel jsem citlivost stahnout hluboce pod prah skysitelnosti, ale porad takove nepravidelne popiskavani. Nedela to porad. po chvilce to zmizi a je klid az na ten Fe binec pod zemi. I pres tento handycap jsem dnes kopl delostrelecky granat. Jednani s P.C.R velmi pozitivní. Dikec za radu.

Obecně s dá říc několik základních rad. Pevně otoč přívodní kabel sondy okolo vodící tyče. Stáhni úroveň tresholdu a citlivosti. Vyměň baterie, některé levné alkalické dokáží udělat z detektoru kovů naprosto nestabilní přístroj.

Stáhni si citlivost. Příště napiš také jaký typ detektoru máš, je to docela podstatná informace. Jinak těžko říct takhle z hlavy ;-)

Diky za rady Tobe i Elmara. Vetsinu z vasich rad jsem vyzkousel jeste nez jsem psal dotaz. Ty bakterie uz to budou mit asi za sebou. PS mam C.Scope CS3MX.

Ahoj. Je možné že je někde nějaká chyba, přesto bych ale ještě otestoval jednu věc. Přívodní vodič sondy dole u cívky vlož do připravených plastových žlábků a stáhni sucháčema. Následně pak pevně omotej kolem tyče. Nastavení citlivosti klasicky s tresholdem na hranici slyšitelnosti. Pokud to nepomůže je možné že je poškozená sonda. To bych si typnul na 99%. Zavolej na tel 731 10 27 13 nebo písni na info@lovecpokladu.cz, pokud to bude potřeba, domluvíme servis.

Zdarec Elmaro,dotaz ohledně detíku:asi je ještě brzo?
Díky.

Zdar. Zítra příjde, takže hnedka odesíláme :-D

OK díky. 8-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru