Mapy.cz v mobilu

Už s těma mapama máte zkušenost?Já je dneska stáhnul do HTC a docela mě to překvapilo když to ukázalo moji polohu která se nechahala hned přepnout do hystorický mapy .V terénu jsem to nezkoušel jen kolem baráku a je to docela vychytaný.

v kategorii Nezařazené, založil Boban 5.7.2011 20:15

Aha, ono už je i nějaká oficiální distribuce http://www.smobil.cz/cz/mobilni-mapy/ Já ještě naposledy ručně stahoval mapy do Trekbuddy :-) Musim to vyzkoušet. Akorát si řikám, jestli člověk nemusí mít na mobilu i připojení na net, aby mohl online stahovat mapy? Za to bych musel platit... Jestli nejdou stáhnout offline, tak zůstanu u Trekbuddy..

Jo to jsou ty mapy já to ztáhnul z toho jejich android marketu jestli to jde nahrát ofline nevým,ale musíš mít mobil s gps jinak by to bylo kničemu funguje to jako na seznamu přepínáš a vydíš kde stojíš.

Páni, ty tu češtinu teda kopeš do řiti... GPS je samozřejmostí. Zkoušel sem to a bohužel... Aplikace vyžaduje připojení k internetu, aby online stahovala mapy. Takže je to jen pro člověka, co si platí za internet v mobilu. Čili zůstanu u Trekbuddy :-D Škoda, ale prý do budoucna zauvažují i o tom, že bude možný si ty mapy stáhnout předem a online připojení k netu potom nebude potřeba, ale to je ještě otázka budoucnosti...

Připojení k internetu po stažení map samozřejmě nepotřebuješ. Musíš mít ale aktivní GPS a pak ti to ukáže tvojí aktuální pozici. K té pozici na historické mapě jsem ale poněkud skeptický :-(

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru