bohužel jsem už utrpěl taky zkušenost. chtěl jsem si koupit po definitivním rozkladu c-csope nějaký dočasný, než si přišetřím na něco pořádnýho a objednal si z aliexpresu todle, ale je naprosto nepoužitelný.
ke zvukům a nahodilé detekci různých kovů dochází už jen prostým máváním a není ani třeba se dotýkat terénu. i při snížení citlivosti na minimum a diskriminování poloviny id se na tom nic nezmění.
číňani mi moudře doporučili dát detektor opravit s tím, že uhradí část nákladů, což je nabídka jak stehno na to, že ho v tomto stavu už dodali a že snad ani neexistuje neznačková opravna, která by nebyla výhradní pro jednu svou značku (např. servis minelab atd), ale dělala i noname.
ovšem otázkou je, jestli by to vůbec šlo. pokud je detektor špatně navržený a něco je blbě v jeho elektronice.. není to můj obor, ta nedokážu posoudit, jestli může servis suplovat i špatnou výrobu..
MD-3010II
Zdravím přátelé, nedávno mi přišel detektor kovů MD-3010II. Dnes jsem ho byl vyzkoušet v terénu. Detektor hlásí nález jak se mu zachce. Když zavádím o drn nebo s ním trošku břinknu o zem, tak hlásí nález. Kolikrát píská furt, i když mířím na oblohu Třeba ho mám jen špatně nastavený nebo s ním špatně operuji Máte s tímhle detektorem někdo zkušenosti? Mám to pro kluka. Za ty prachy nečekám zázraky, ale zase ne aby to dělalo voloviny
tendle ani nepotřebuje přechod mezi mokrem a suchem. chování tohoto stroječku dobře zdokumentoval tenhle maník https://www.youtube.com/watch?v=fWr9RV8H2ws
i když ten nezkoušel snížit citlivost na minimum a omezit cíle, ale já jo a nemá to žádnej vliv
taxem na youtube našel, že někdo si na něm udělal úpravu, že umožnil trvalé zapnutí módu pin-point přidaným vypínačem.
pinpoint je totiž to jediné co na detektoru funguje. tím se z něj stane bezpohybový all-metal, což pro dítě na nezabordelený lokalitě stačí.
další alternativou je kontejner na elektroodpad.
číňani mi refundli 40%.. lepčí než nic, ale prodávat odpad s ideou, že většina lidí se vykašle na to uplatňovat záruku a detektor na svoje náklady vracet (nedává smysl, protože poštovný za balík tohodle rozměru) do číny vyjde zhruba v ceně přístroje.
zajímalo by mě, jestli by z toho nějaký elektrotechnik dokázal udělat to, jak to mělo původně fungovat, nebo to nejde vůbec. ale to bych se dozvěděl spíš na DW. tady je mrtvo a tam sem bohužel zapomněl heslo a nový registrace jim ňák nefungují
Já mám MD-6250 a na to že je z číny si myslím že pro začátečníka jako jsem já je celkem dobrý.
Někdy to sic pípá tam kde nic není ( nebo to neumíme najít ) a když to má citlivost na maximum tak pípá i ve vzduchu.
To je tím že se nedokáže vypořádat s mineralizaci půdy a není dobré to kalit na maximum díky tomu to nestíhá pobrat no zkrátka když půjdeš do supr levného Vanqische 340 budeš ani nevím kde ale budeš rád mít tento koníček
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.