Minelab Equinox 800 a 600

Vlákno určené pro všechny majitele detektorů kovů Minelab Equinox 600 a 800

Návod pro detektory kovů Minelab Equinox: Návod Equinox 600 a 800

Testy detektorů kovů Minelab Equinox: Testy Equinox 600 a 800

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 20.3.2018 12:28

Ahoj, vyporadali jste se s pivnimi vicky? V sobotu jsem byl s 800kou poprvy venku a kopnul jsem 3...vsechno cista barva. Snad uz nad tim nekdo dumal a vydumal 8-)

myslíš ty trhací a nebo už ty plechový ?
Trhačky se holt zatím kopou dál , ale pivní už to okrajem cívky háže železo 8-) ;-)

Myslim ty plechovy vrsky s vroubkama. Na trhacky se ani neptam, to snad neni detektor, kterej by je nezral :-) Jinak souhlas, je to o praxi, naposlouchani, nastaveni...vse prijde casem. Vzdyt jsem s nim byl jednou, nedelam zadne zavery, nicmene je tady par lidi, co ho uz chodi tydny, mesice...tak se ptam, at nevymyslim jiz vymyslene. Ty kraje jsem zkousel a i presto, ze mi vicko prislo dost zkorodovane, nepozoroval jsem zadny zvukovy nabeh do zeleza...proste cista barvicka, krasne piskala. Ok, zacnu vic poslouchat. Ostatne ty sluchatka na tom jsou bozi, ty nemuzou vadit snad nikomu. Krasne sedi, krasne hraji, dobre se ovladaji. Kdyz si vzpomenu na ty krajece usi u Deusu, tak to je nebe a dudy. A to nerikam proto, ze ted mirim proti XP, ale proto ze vic nepohodlna sluchatka, nez ty zakladni u Deuse, jsem jeste nezazil.

Do čisté barvy mi šel enem ten obalenej alobalem 8-)
Jinak máš pravdu , ty sluchátka sou perfektní a zvykl sem si hned první hledačku , co jsem si je nasadil. Do té doby většinou bez sluchátek . Navíc je v nich slyšet dobře i okolí ;-)

Ja chodil prvni dva roky pouze se sluchatkama. Pak odesly, tak jsem chodil bez nich a zvyk jsem si. I proto, ze tenkrat bylo snad vse na drat a to cloveku preci jen trosku vadi, nez kdyz mas bezdrat. Nicmene vratil jsem se ke sluchatkum, bez sluchatek clovek prijde o dost signalu...a prave tech hranicnich, ktere muzou byt zajimave. :-)

Přesně tak . Sluchátka jsou hodně užitečný. Já sem si překopl káblík na sluchátkách z PC ( jediný co sem snesl, protože byly za uši a dobře držely a hlavně dost dlouhej drát , abych je nemusel sundávat ani když položím detík ) no a pak vlastně do teď nic ;-)

To NOL22, víčka kopu taky, záleží také na výrobci. Jsou víčka s jasnou barvou a některé jsou tak napůl. Navíc, víčko je kruhové, jako mince, medaile, atd., takže musí ven, štvě mě to někdy velice, ale mnohokrát se to už vyplatilo. Taková psí známka s železným kroužkem, taky mňamka a už jsem našel takových špeků spoustu. :-O ;-)
Sluchátka nosím, bezdrátová nemají chybu, ale potí se mi ušiska, takže střídám - jedno na uchu, druhý mimo, pak druhý opačně. Může s toho být strašný zánět, pokud jsou celý den zadeklovaný, na to tedy opravdu bacha ! :-/ Telefon vypínám, jsou místa kde opravdu ruší, když stahuje data nebo hledá síť. Když jdu hledat, hledám a telefonování si nechám na pak, až skončím s hledáním. :-P Většinou jsem stejně v místech kde se operátoři nechytaj, o pokrytí si akorát můžou vyprávět bajky s přitroublými zájemci o telefon, mnozí jim to žerou ! :,-( o:-) :,-( Bez kabelu je to asi tak, jako byste pustili svého pejska z vodítka ! Zážitek na entou ! Detík necháte ležet, hrabete se v báglu, jdete si vysypat písek z močáku, taky radost !
Vždyť říkám, výhod nepočítaně a chybky se najdou na všem i na sobě. :-D :-D :-D :-D ????

S tímhle se dá na chlup souhlasit ;-)

Ja právě cekam na blutuh krabičku vysílač a přijímač abych mohl nosit sluchátka s reacherem a uvidime o co sem přišel ty hraniční fakt neslyším :-P

Jasne, v tom problem nevidim. Jak pises, je to kulaty, je to dobrej kov..ok. A tenhle cil dela vetsine lidem problemy. Pokud je ta zatka nova...ok, beru. Ale pokud je uz dost zkorodovana, preci jen bych uvital, kdybych to poznal a uz nekopal. Pac jsem kopnul tri rezavy, ani jedna nova. Ale co neni muze byt, chce to praxi, o tom zadna.

Telefonovani - ja mam treba praci, kdy si nekdy nemuzu dovolit nebyt na prijmu. A kdyz chci jit hledat, tak musim mit telefon na signalu, nic platny. Taky je mi prijemnejsi, kdyz me pri hledani nikdo nerusi, ale hledani moji rodinu nezivi :-)

Ok, takze to beru tak, ze zatim nikdo na nic neprisel a musime zkouset dale. Kdyby preci jen nekdo, ozvete se a pochlubte, na co jste prisli, diky ;-)

Víčka jdou výborně poznat tak jak to popsal joeblack. Pokud ti nějaké nešlo krajem sondy do železa, tak máš možná nastavené IB na 0. Pak to chce mít ještě otevřená železa od -5 nebo chodit v all metal.

A zkusil sis přečíst ten článek, který ti tolik připomíná Jasánka? :-) A nebál bych se v lokalitě s velkým množstvím víček zvýšit IB.

Já mám IB na 2, víc už to tlumit nebudu, to by jich tam muselo být tak 100. Většinou jsou to mrchy, dokud jsou v zemi, jsou barevný, ale jak ho vyndáš z díry, nejde obyčejně dohledat a je to jasný. U Noxe pak venku bručí, hajzlík zubatej. o:-) o:-) :-D :-D :-D

Nejenom ten! Cetl jsem vsechny clanky zde a i jinde. Ale vis jak to zezacatku je...moc informaci, ktery je treba overit osobne...cast z nich zapomenes a pak se k tomu vracis, normalka. ;-)

Jasně, chápu. Mám to taky tak.

Ja vim, dyt jsem to cet v tom Tvym clanku ;-) :-D

:-D


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru