Minelab Equinox 800 a 600

Vlákno určené pro všechny majitele detektorů kovů Minelab Equinox 600 a 800

Návod pro detektory kovů Minelab Equinox: Návod Equinox 600 a 800

Testy detektorů kovů Minelab Equinox: Testy Equinox 600 a 800

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 20.3.2018 12:28

Ahoj máte někdo zkušenost která bt. sluchátka se dají pořídit k eqi 600 nebo musím pořídit ty origo co jsou k eqi 800 :-)

Můžeš použít jakákoli Bluetooth sluchátka, ogiginál sluchátka mají lepší vlastnosti co se týká zpoždění zvuku vůči ostatním sluchátkům.Tak snad to pomůže ;-)

Sluchátka s klasickou technologii Bluetooth jsou v podstatě nepoužitelná. Když se ale podíváš na ceny rychlejších atx a to ještě je potřeba vzít novou normu tak ty Minelabácké najednou vycházejí tejně jako nejlepší řešení ;-)

Vycházel jsem z návodu ....určitě origo jsou co se týká komfortu hledače jednoznačně nejlepší 8-)

Nejde o konfort, to je relativně subjektivní věc, tady jde o latenci signálu ;-)

Ahoj, teď jsem to taky řešil, bohužel jsou dvě možnosti, na které jsem přišel - drátová sluchátka, nebo www.lovecpokladu.cz/eshop/produkt/bezdratova-sluchatka-minelab-ml-80
Zkoušel jsem koupit sluchátka s APT-X Low Latency, to je kodek pro velmi malou latenci, ale bohužel buď jsou to sluchátka za několik (5 a více) tisíc, nebo mají aptx jen v popisu na e-shopu. Klasická bluetooth mají velkou latenci (spoždění).

A ještě - jestli najdeš nějaké pěkné ne moc drahé řešení, tak určitě napiš. Dík

A nebo použít transmiter receiver s přenosem Bluetooth v5.0.Je to taková malá krabička do který pichnes svoje drátová sluchátka a strcis ji do kapsy. A ta vytvoří bezdrátový přenos mezi ní a detikem. Stojí tak 600.aspon já to tak řešit budu, nechce se mi dávat přes 3tisíce za nový ;-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru