Minelab Equinox 800 a 600

Vlákno určené pro všechny majitele detektorů kovů Minelab Equinox 600 a 800

Návod pro detektory kovů Minelab Equinox: Návod Equinox 600 a 800

Testy detektorů kovů Minelab Equinox: Testy Equinox 600 a 800

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 20.3.2018 12:28

Ahoj Noxáci, vlastním Equinox 800 a mám dotaz na Noise Cancel. Automaticky odladím a po chvilce chození, když se podívám opět na Noise Cancel tak je tam jiná hodnota než při předchozím automatickém odladění.Je možné, že se odlaďuje automaticky při hledání? V manuálu o tomto jevu není zmínka.Předem díky za info. :-)

Špatně jsi to v manuálu přečetl, tedy, špatně pochopil. Koukni na Elmarovo nový návod - video pro EQ 800, tam to jasně říká a vysvětluje. Pokud v pravém horním rohu pod ikonkou sluchátek je vlnovka, běží detektor na automatické odladění země, tudíž čísla se během chůze mění. ;-) Dá se to zrušit tím, že v menu ( zubaté kolečko )přejdeš na odladění země a zmáčneš - přijmout , odmítnout - to je ten Najk lomeno x . Přesně na tebe pasuje to video, je to pro ty, kteří návod nečtou nebo mu nerozumí. Protože v návodu je to na straně 40 jasně popsané ! :,-( :-/ ;-)

A ještě doplňuji, na straně 41, poslední 2 věty si také přečti. o:-) :-P

Jo. Ale fejsbukum se s tim nechce frcat. Kluci, co my víme, to nevygůglej. Taky nejsou šedivý :-)

Nebo taky plešatí. Ale nestydím se Jirko za to, obyčejně chytrým a vzdělaným slezou vlasy samy, sviním a prasatům se musí opařit ! :-D :-D :-D

Jo díky, asi si mě špatně pochopil, měl sem na mysli potlačení šumu na str.39 a né vvážení vlivu.

Tak toho jsem si nikdy nevšimnul, že by se to změnilo. Pokud není detektor rušený, nikdy jsem nepotřeboval přeladit. Jsou místa, pod dráty vedení nebo v blízkosti vlakové dráhy kde mi to dělalo prozvuky ale tam pomůže snížit citlivost asi o dva dílky. ;-) Pokud vlak projel, byl klid. Wifina nebo sběrač lokomotivy asi dělá své. Horší je to s těmi dráty VN, pokud posílají hodně dat, či co, nejde to vyrušit. Pokaždé je to jinak. ;-)

Právě že mě to docela překvapilo tahle vlastnost.To je pak zbytečené odlaďovat, když si to pak po nějaké době přeladí samo.Všiml sem si toho párkrát,nedělá to vždy. Zkusím to nějak zdokumentovat na kameru.

Pokud nebudeš rušený, vyzkoušej to manuálně nastavit na nulu a uvidíš jestli se to změní do plus nebo mínus. ;-)

Ok díky zkusím. :-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru