Minelab Equinox 800 a 600

Vlákno určené pro všechny majitele detektorů kovů Minelab Equinox 600 a 800

Návod pro detektory kovů Minelab Equinox: Návod Equinox 600 a 800

Testy detektorů kovů Minelab Equinox: Testy Equinox 600 a 800

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 20.3.2018 12:28

Ahoj kluci a holky, mám eqi.600 chodím celý víkend a jen 2 haleřky. Jak to máte s id, většinou jsem pod 15 nekoupal tak nevím jestli to je chyba ale když už jsme to kopnul tak vždy bordel. Kolik tónů používáte já mám na vše nastaveno 50 ale zdá se mi to trochu nevýrazné. Děkuji za případné rady.

Kopu vše od ID 1, ikdyž většinou tuším, co bude pod cívkou hlavně u těch nižších ID, tak i přesto kopu. Nekopu, pokud vím, že je například v dané lokalitě velké množství hliníkových drátů, tak to ID ignoruji s tím, že počítám, že můžu něco přejít, ale stojí to za to. Furt lepší, než tahat jeden drát za druhým. Obdobně to platí třeba pro alobal. Ale pokud se mi to ID objevuje zřídka, tak ho kopu vždy.

Podle toho , co jsem za celou dobu vyčetl a nasledoval, tak bych to dělal asi úplně stejně . Jedu takhle i u relika , kterej u naposlouchání , taky téměř nekecá . Ale prostě se ten bordel v ne moc zabordelených lokalitách kopat musí . A občas sem tam i v tom bordelu . Vyplatí se to ;-)

Jasně,bordel je všude ale na poličku které teď vyzobavam je ho moc a za den bych prošel pár metrů kdybych kopal vše. Chce to čas a napolouchat a pak to půjde.

když kopeš všechno, to si rovnou můžeš pořídit čínský detík za3 tisíce který má stejné dosahy a nemusíš ivestovat desítky tisíc

Je zvláštní reagovat na dotaz rok a půl starý. Byly to začátky s noxem už je to super.

A co to vlastně píšeš o detiku z číny za 3000 se stejným dosahem????? Trošku mimo mísu né.

Milane, to neděláš dobře že pod 15 nedáváš kopanec :-) , kopej vše od 2 výše ;-) .Pod 15 už jsem měl hezké artefakty, knoflíky a menší kolečka ;-)
Nejhezčí signál mají víčka od zavařenin, sakra :-D :-D :-D

Ahoj, už je vše nijak. Nastavení podle Elmary a zavřené vše od -4 až +2 a kopu vše ale podle tónu,chvilku mi trvalo noxe naposlouchat ale návod k nastavení byl absolutně vynikající. Kopu o 90% méně bordelu jen začíná problém kde hledat,pole oseté a lesy zarůstají.


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru