Minelab Equinox 800 a 600

Vlákno určené pro všechny majitele detektorů kovů Minelab Equinox 600 a 800

Návod pro detektory kovů Minelab Equinox: Návod Equinox 600 a 800

Testy detektorů kovů Minelab Equinox: Testy Equinox 600 a 800

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 20.3.2018 12:28

Ahoj.Chtel bych se zeptat jestli funguje stejně detektor i na sněhu? Právě jsem si pořídil eqinox 600 nastavil jsem tam základní nastavení dle návodu od lovce pokladů a měl jsem opravdu hodně signálu nebo tam byl signál když jsem brnkl o nějakou rostlinu nebo trávu. Cetl jsem že jsou prozvuky při kontaktu s porostem ale zdá se mě to extrémní...tak jestli máte nějaké poznatky? PS samozřejmě jsem nic nekopal že? Když je půda zmrzlá :-) :-) jen jsem to nemohl vydržet když už jsem si ho koupil a chodil jsem jen po zahradě...

Zdar, dobrá volba detektoru ;-) Na zahradě bude většinou signálů jak naseto. Pokud bude stejný problém i v lese, je něco špatně na nastavení. Ono nejde univerzální nastavení použít všude. Docela má vliv i vyvážení země. A hlavně, nestydět se v případě prozvuků stáhnout citlivost, s autem se taky nejezdí pořád na plný plyn ;-) Mám taky šestistovku, chce to chvíli pochodit a zkoušet.
Takže: přijít na místo, zapnout detektor, vybrat hledací profil - doporučil bych pro začátek jedničkový, najít čistý kanál bez rušení, odladit zem, hledat - jsou prozvuky, stáhnout citlivost - hledat.
Bacha na rýč, u pasu ti ho detektor vezme, někrteré telefony mohou rušit - vypnout data, popř. dát do kapsy co nejdál od detektoru.
A hlavně zahrabávat ;-)
Ať to pípá.


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru