Minelab Equinox 800 a 600

Vlákno určené pro všechny majitele detektorů kovů Minelab Equinox 600 a 800

Návod pro detektory kovů Minelab Equinox: Návod Equinox 600 a 800

Testy detektorů kovů Minelab Equinox: Testy Equinox 600 a 800

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 20.3.2018 12:28

Zdravím!
Tak jsem kontaktoval autorizovaný servis Equninox s mím problémem nefunkčního tlačítka podsvícení na 600 stovce a jelikož už záruka padla,tak jediná cituji"Dobrý den, problém je že z důvodu vodotěsnosti se do detektoru nedostanete.
Fabrika pro to nabízí možnost vyměnit jednotku za novou vč. baterie za 295Eur. S tím že stará jednotka se musí vrátit a výměnou dostanete fungl novou vč baterie.
Smutné :,-( Ale taková je dnešní doba..
Tady jsem našel odkaz,jak se to dá opravit za pár korun, když se toho nebojíte
https://youtu.be/Nd4T7N6_cT4

Tak buď mužeš mít novu jednoutku za neskutčnou cenu s plnou zárukou a samozřejmě ponořitelnou do vody.(ta cena 7500 kč je i z daní, 6190 bez DPH) A nebo návod jak to rozkuchat kobercákem od Rusů. To samozřejmě není problém udělat, ale ten detektor pak vodotěsný už prostě nebude. ;-)

Pokud ho vodotěsný nepotřebuješ, dá se to udělat. Ale ty plasty jsou vařené ultrazvukem ve vakuu, je to asi vůbec nejpokročilejší metoda jak to dělat a tu tady tedy nemáme ;-)

Výměna jednotky za tyhle peníze je v pohodě, čekal jsem tak 11.000,-. Nejvíc se bojím, že odejde ON/OFF tlačítko a bude konec. Na kolik vyjde jednotka bez výměny?

Myslím že 11 000 kč bez DPH. Nejsem ale v kanclu a nepodívám se do ceníku. (mám dnes doma on-line s dětmi) ;-)

Od 1.3.2021by mělo platit že by to mělo být opravitelné včetně výměny baterie nevím jak se k tomu přizpůsobí výrobci detektorů které nejdou rozebrat o:-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru