Minelab Equinox 800 a 600

Vlákno určené pro všechny majitele detektorů kovů Minelab Equinox 600 a 800

Návod pro detektory kovů Minelab Equinox: Návod Equinox 600 a 800

Testy detektorů kovů Minelab Equinox: Testy Equinox 600 a 800

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 20.3.2018 12:28

3 letou záruku poskytuje výrobce nebo prodejce?
Kolik je autorizovaných servisů na Minelab v Čr?

Záruka je vždy vázaná na prodejce. Minelab dává 3 roky pro prvního majitele a tak také dáváme 3 roky pro prvního majitele. V EU jsou 2 certifikovaná servisní střediska (+1 v GB). Jedním z těch dvou je naše společnost. Zajišťujeme tak servis nejenom pro Česou republiku ale také pro celou střední a severní Evropu.
Dále existuje nižší certifikace pro drobné servisní zákroky, které si dělají jednotliví dealeři sami. Taový školením u nás prošel třeba Dan Hezký (Detektory Habanov)

Aha?
Kluci zlatí....já jsem žil v domnění,že má záruku 2 roky.Tak to je jiná.Tak to Vám to tam hned pošlu kluci.Chcete to přez elektronický formulář,nebo přímo z popisem zavady?
Děkuji

To Marv43: borče, stačí popis závady, kontakt na sebe (adresu a telefon).Příště neplaš, Minelab zajišťuje pro svoje zákazníky naprosto a zcela vyjímečnou servisní podporu. Děláme pro řadu dalších značek a z ničím se to nedá ani vzdáleně srovnat. A i když by jsi po záruce svjí jednotku přejel autem, tak ji pak vrámci toho že ji máš koupíš zcela novou za doslova nesmyslnou cenu. Vždyť tohle je opravdu naprsté ufo ;-)

Ok !Zítra posilam


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru