Detektor kovů Minelab Go-Find 60 a 66

Vlákno pro všechny majitele detektorů kovů Minelab Go Find 60 a 66.

Odkaz na detektor kovů: Minelab Go Find 66
Odkaz na návod pro řadu detektoru: Go Find

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 8.6.2015 23:33

Tak jsem si pořídil na takové to vyběhnutí někde z auta Go Find 60 a musím uznat že soudruzi z Minelabu na tom detíku co se týče materiálu hloupě ušetřili. A i když je lehoučkej tak po dvou hodinkách chození najednou v tý ruce stejnej pocit jako když nosim svého fíšu F75 ltd. Jenže s fíšou když zakopnu tak je to OK, šlehnout sebou s go findem tak je na dva kusy. ;-)

Ale není to zase tak hrozné.Je skladný a lehký a výborně hledá.Letos jsem s ním našel spoustu drobotě.Až jsem zíral co dokáže :-)

Uvažuji, že ho také pořídím. Jedu do Chorvatska a CTX se mi tam tahat nechce...

Ale nabízí se otázka. Nestačil by levnější Go Find 40 nebo dokonce Go Find 20 ?

Ale slabý není.Jen se s ním naučit hledat.Nesmíte kosit kopretiny.Já s ním letos našel pěkných pár stříbrňáků a dost hluboko a tak 0,5gramu.Rozhodně nepatří šetřit a vzít 60 ku.Než se někde tahat s trakařem,tím myslím třeba stráně, udělá stejnou práci.

Tak to jste mi moc nepomohli :-D

Trochu mě dostává že pokud chci použít ty údaje z aplikace který jsem si do ní uložil tak musím mít puštěný detektor a být s ním propojen. Opravdu ty fotky a data nejdou vytáhnout z telefonu bez nutnosti mít u sebe zapnutý detektor? Jestli to tak fakt je považuju to za další velkou chybu. Ale třeba někdo poradí.

Kupim minelab go find 60

prodám Go Find 60 zakoupen zde na lovcích 15.12.2016,chozen do začátku března,takže 2,5 měsíce a ještě přes zimu a hodně málo a je jako nový,hledá pěkně ,ale dva detektory nevyužiju. s dokladem,krabicí,nerozbalené sluchátka.... 4000.-kč , můžu poslat foto mailem.

Ahoj měl bych zajem o ten detektor Go Find 60 co nabízíšza 4000.-kč muj email je j.aujesky@seznam.cz napiš dík Jarda

ahoj,už ho nemám, byl pryč za pár dní,zapomněl jsem to sem dopsat.....

Koupil jsem zene 60ku. Po rozbaleni jsem jen smutne koukal na detskou hracku za par klacku. Beham s GM4 a tak jsem koukal na toho chcipaka z patra. K memu prekvapeni ja stale kopu a mlada s tou 60kou taha mince a nedre se jako ja. sahla si i pro rimana a je spokojena. Na start dobre, ale konstrukcne je to sracka co se sice skvele sklada, ale brzy.. velice brzy se to sere a po 20 ti hledackach ji to fixuju lepenkou, aby se to neslozilo za pochodu. Dnes vim ze to je spis na hrani a znovu bych to nekoupil.

Zdravím všechny, mám úplně stejný problém s loketkou jako Vision13. Jen se mě to nechce řešit izolačkou. Jde sehnat náhradní díl? Jsou tam omletý ty plastový zoubky, který by to měly držet v poloze a po každejch pár metrech musím potahovat. Jinak dosah a citlivost super.

Loketku sem resil v LP servisu a v pohode . Detik byl do vikendu doma 8-)

Má někdo zkušenosti s novou 66? Je tam změna konstrukce nebo jen barva?

V zápalu boje jsem zapomněl AHOJ :-)

Já sem s 60 spokojen, ale už koukám po nějakým který ukazuje co je to za kov, nějakej dobrej tip do 10 tisíc?

chtěl bych do auta či na cesty něco tak dobře skládacího jako toto, ale poněkud bytelnějšího. to co tu píšete mě nepotěšuje.
snad nějakej výrobce zaplní díru na trhu.. nebo už něco vyrábí nějaká značka, co není na LP?

Na go find 60 nejede tlačítko pro změnu vyhledávacích režimů. Jde to nějak rozdělat ten kryt pro výměnu? Díky za odpověď.

Paolov- napiš mě na servis, zkusím něco vymyslet.
P.Z.

Zdravím pánové ženská mi teď k ježichu koupila 66 Go find... jednou jsem to rozbalil něco málo prošel, ale já na to nejsem, tak jestli máte někdo zájem rád ho přenechám.... záruka samozřejmě je. Zakoupený tady na Lovci

Nemá niekto na predaj kryt cievky na 66ku? Môže byť aj 3D tlač.

Chtěl bych si koupit 66 ale mám docela strach ohledně konstrukce . Máte někdo zkušenosti. Pořád se píše o 60 že loketka že je na nic je to stejné i na 66.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru