Minelab Vanquish 340, 440, 540

Vlákno pro všechny uživatele detektorů Minelab Vanquish 340, 440, 540

Návod pro detektor kovů Vanquish 340: Návod Vanquish 340

Návod pro detektory kovů Vanquish 440 a 540: Návod Vanquish 440 a 540

Testy detektorů kovů Minelab Vanquish: Testy Vanquish

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 3.10.2019 16:14

Může mi někdo vysvětlit proč mi 340tka na režim mince nebere malé AG?? Na rezim šperky ano, i na almetal, jde hezky do barvy, nebo to mám chápat že režim mince je do míst s větším obsahem bordelu, přece jen je to režim mince,,kde by mělo brát všechny typy materiálu

Ahoj. Ty režimy jsou odstupňované a mají na (99%) i různě nastavené pracovní frekvence. Obecně tady pro naše podmínky je zcela nejlepší chodit ve špercích a All metalu. V obou těchto režimech detektor předvádí neskutečné věci. (pokud se tedy bavíme o hledání drobných stříber atd.) Detektor jsem si porovnávali se vším do 10 000 kč a právě na tyto cíle byl rozdíl naprosto největší. Co se týče režimu mince... je to na větší cíle, třeba ideální pro kluky co dělají válku a prostě nechtějí řešit každý šust :-). Za mě, dva dny hledání jsem strávil v podstatě jenom v podkůvce. Pro mě ideální režim ;-)

Musím souhlasit, že All Metal je dobrej. Taky jsem si na něj zvykl. Po prvních rozporuplných hledáních jen v přednastavených režimech, kdy jsem kopal samej šrot a plechovky (holt nováček co to nemá ještě naposlouchané), tak All Metal mě vrhl do toho správného směru a hned je to větší legrace :-) Ale taky rozlišuju, jak moc toho železného "příbruku" v tom signálu je - takhle kolega (má taky 540 jako já) našel bodák z 2.WW a měl to barvu s lehkým příbrukem železa a pak když to vykopal, tak to bylo čisté železo.


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru