Minelab Vanquish 340, 440, 540

Vlákno pro všechny uživatele detektorů Minelab Vanquish 340, 440, 540

Návod pro detektor kovů Vanquish 340: Návod Vanquish 340

Návod pro detektory kovů Vanquish 440 a 540: Návod Vanquish 440 a 540

Testy detektorů kovů Minelab Vanquish: Testy Vanquish

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 3.10.2019 16:14

Zdravím,vlastním 540 Pro Pack.
Zatím spokojenost, co mě ze začátku udivilo,jak je detektor imunní na nevypnutý mobil(a ne jeden).Žádné prozvuky a jiná zběsilá diskotéka což byl problém u detektoru Teknetics EuroTek Pro a také Zero II které jsem měl možnost vyzkoušet.Jednoduchost nastavení detektoru je také velké plus a uložení svého upraveného programu paráda.Co se týká dosahu 540 je to někde jinde než u těch dvou zmiňovaných(něco jako pohliníkovaný papír,podobný tomu jako bývá v krabičkách od cigaret v lese v 30cm mě pěkně zamotal hlavu, to samé místo prochozeno s Tekneticsem i Zerem a bez čitelného signálu). Na druhou stranu zlatý tenounký řetízek bez přívěsku to nevzalo byl pohozen vědomě jen pro účel testu.(nastavení šperky, 2 segmenty all metal ubráno, iron bias na nízký, citlivost jedna čárka pod max,možná chce ještě něco doladit nevím.)U Teknetics EuroTeku to tak bylo,ten ho neviděl ,ale tady u té 540 multi mě to překvapilo.Co se týká vyhodnocení signálu a ID celkově, tak si ještě nejsem úplně jistý, ale to si sedne. Baterky po 3 hodinovém chození úbytek 1 čárka, což je myslím dobré.Dodaná sluchátka výborná, rychlost odezvy perfekt.Zkoušel jsem i jiná co mám doma na poslech hudby a tam bylo znatelné zpoždění přenosu.Váha 540 s velkou cívkou cca +- standard jako u jiných detektorů takže OK. S dohledávačkou Minelab Pro-Find 15 si sedí výborně. ;-)

Zkus poslední program bez hřebíku pak možná ten řetízek vezme :-P jo a bez diskriminace :-P

To už jsem zkoušel, já vlastě projel všechny programy plus různé kombinace a ani nepípne :-/,a je jedno jestli je natažený nebo nahromádku. Délka 28cm a cca1mm průměr. :-(

Tak malý nemám takže to nemohu posoudit Moja má 4mm ten bere a i prsten nakonec je to jedno hlavně že větší bere :-P

Jo to máš pravdu,větší to bere dobře, ale konkretně tenhle vůbec. Teď sem to zkusil ještě s tou malou cívkou a taky nic. To jen kdyby náhodou :-). Jo ještě, začínám pozorovat a cítit v ruce mírný vakl v té vysouvací části a to už po druhé vycházce. Je to v každé úrovni vytažení, chtělo by to,aby se těsněji dotahovala ta záklopka, dá se to nějak potunit? Pokud by se měla vůle časem zvětšovat bude mě to dost vadit :-/.

Zatím to drží fest mě to nedělá :-P


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru