Minelab Vanquish 340, 440, 540

Vlákno pro všechny uživatele detektorů Minelab Vanquish 340, 440, 540

Návod pro detektor kovů Vanquish 340: Návod Vanquish 340

Návod pro detektory kovů Vanquish 440 a 540: Návod Vanquish 440 a 540

Testy detektorů kovů Minelab Vanquish: Testy Vanquish

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 3.10.2019 16:14

Zdravím a prosím o radu... chtěla jsem koupit jako vánoční dárek Vaquish 340. Má být pro dospělého začátečníka, můžete mi to prosím tady doporučit nebo vymluvit? Děkuji :-)

V klubu je docela dobře popsáno že se právě hodí ale i 540 je supr hlavně když je brzo tma to světlo na displeji nemá chybu škoda že 340 a440 ji nemá pak bych klidně bral i 340 v hloubce a diskriminaci je menší rozdíl oproti 540 přeji dobrý výběr 🐀🐁😀

Děkuji! Přiznám se, že cena je pro mě asi v tomto případě rozhodující :-D

já ti poradím dneska se prodávají různého druhu a materiálu ....říká se tomu baterka :-D
můžeš ji držákem přidělat na detektor a nebo ji nosit u pásků atd... Tomu co píše já moc nefandím čím víc toho je tým víc se toho muže pokazit ;-) baterku vyměníš kus za kus a jdeš ale při reklamaci detektoru kvůli světýlku sedíš doma :,-( Jediné co beru za plus je že 540ka má v zakladu větší cívku ;-)

Tady nejde o to aby si byl vidět jak vatra na čarodějnice ale lépe vidíš číselný ekvivalent a hloubku daného předmětu a to bez upozornění na sebe v terénu nebo při stmívání kdy člověk si řekne ještě chvilku než bude tma tam to osvětlení prostě chybí :-P

jasně chápu , jak k večeru nebo večer nechodím tak to já neberu tak podstatně ;-) Hloubku moc neřeším ono to stejně ukazuje +- hodně zaleží na velikostí předmětu a někdy i na pudě. Taky se už většinou řídím tonem a ne číselníkem ,na ten kouknu jen když je ton jiny a přeskakuje to 8-)

A zeptej se na to folwarczana ten to tak měl s 12"cívkou možná podá reference :-P

To mělo jít jinde sorry :-P

:-D

Za ty peníze nemá konkurenci. Nastaveni jen zakladni. A to mně vyhovuje. Prostě jen zapnu a jdu. Jak tu uz nekdo psal, tak obcas se mne taky sam od sebe vypne. Mozna je to baterkama, ktere uz jsou slabe a taky si nekdy pipne, kdyz civkou o neco zavadim. Ma takyvetsi spotrebu energie a co mne docela stve, tak se mne hůře zameruje cil po civkou. S detektorem co jsem měl předtím, tak cil byl primo ve stredu civky. Kdyz to porovnam z Bounty Hunterem Quick Draw Pro , ktery jsem mel předtím, tak tenhle je ve vsech zasadnich směrech lepsi. A za tu cenu Vanquishe 340 nic lepsiho neni 8-)

Díky, už čeká zabalený na Vánoce :-)

:-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru