Detektor kovů Minelab X-TERRA 305

Ahoj všem chtěl bych poradit, rozhoduji se mezi několika detektory, který by jste si vybrali a popřípadě proč?

Odkaz na testy detektorů kovů řady X-Terra: Testy detektorů kovů řady X-Terra
Návod pro detektor kovů Minelab X-Terra 305: Návod X-Tera 305

Detektor se již nevyrábí. Nahradila ho řada Minelab Vanquish

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 30.4.2009 17:47

Ahoj,

můžete mi, prosím, někdo vysvětlit funkci "THRESHOLD" u xterry 350? To jediné jsem ani z návodu nepochopil. K čemu to přesně slouží a jak to nastavit?

Chci hledat hlavně mince.

Díky moc!

Treshold je prahový tón. Měl by jsi ho nastavovat tak, aby jsi ho jemně vnímal na pozadí... proto ten prahový tón. Zprávně nastavená treshol zvedá jak dosah tak citlivost detektoru. Navcí v něm pak uslyšíš pauzou vydiskriminované předměty. ;-)

Díky moc. Takže vlastně rozlišuji předměty jednak pípnutím (ty, které opravdu hledám), a naopak ty vydiskriminované (=kovy, co nechci) zaznamenám přerušeným prahovým tónem? Je to tak?

Ano, to je jedna funkce prahového tónu. To podstatnější je ale větší dosah a citlivost. ;-) Dostal jsi k detektoru návod, použití tresholdu je tam velice dobře popsané.

Ahoj je možné hľadať aj prírodné zlato? Ilove u Prahy sa nachádza našiel si niečo?ja som zlatokop a chcem kúpiť x-terra 350 oplatí sa?

Přírodní zlato se dá, ale X-Terra 705. Equinox 800 ty mají prospecting mód. ;-)

Pán Elmara viete mi poradiť? Môj Cterra 305 začal stále hlásiť po zapnutí, čo môže byť chybné aby som nekúpil zbytočne cievku.

Ahoj. PLS s dotazu jsem pochopil, že ti detektor nevidí cívku? Může být problém i v konektoru, máš jinou aby jsi to otestoval?

Né nemám. Bolo to padnuté zo stola odlomili sa držiaky, tak som nalepil z plast nové uši držalo ale pípalo na všetko. Keby ste mal nejakú použitú lacnejší tak by som zobral na skúšku.


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru