Detektor kovů Minelab E-trac

Můžete nám pomoci napsat vaše nejlepší nastaveni detektoru kovů Minelab E-Trac, Nebo si stáhnout návod v češtině Popřípadě se podívat na testy detektoru kovů E-Trac.

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 14.5.2009 06:45

Ahoj tomtome vycházel jsem z tohoto nastavení které jsem i hodil na ulozto.cz http://uloz.to/1772090/All%20around1.mode a pak jsem si ho ještě během hledání upravil podle sebe :-) tak si to stáhni a nahrej do mašiny a uvidíš sám ;-)

bobanxi,vedel sem,ze nesklames-diky.

Nemáš za co a kdyby něco tak mi klidně písno na mejl ;-)

zadar bobanxi, tak jsem tu už taky :-) a mám hned dotaz. Vrže ti taky trubka ve spojení pod jednotkou? Když jdu a mávám detíkem, tak to vrže jak stará ku.va. A ne jenom mě. Máš nějakou fintu,jak to zpevnit ve spoji? díky

zadar bobanxi, tak jsem tu už taky :-) a mám hned dotaz. Vrže ti taky trubka ve spojení pod jednotkou? Když jdu a mávám detíkem, tak to vrže jak stará ku.va. A ne jenom mě. Máš nějakou fintu,jak to zpevnit ve spoji? díky

Mě teda nevrže ale nejspíš ji máš málo zasunutou :-D vraž ji tam jak do maminy,úplně nadoraz a vrzat nemůže ;-)

Alternativni spravce detektoru Minelab E-Trac
http://etracman.ic.cz

Zdravím kolegové neměl by někdo odkaz na naše mince co tady běžně hledáme nebo něco podobnýho odkazy co jsem našel nefungují :-(
Dík

Tohle není ono v nadpisu je napsáno Emulator,ale jinak dík ;-)

Zdravím všechny s tímhle deťákem ;-) Všiml jsem si odkazu bobanx na stažení módu - úplně prvního, který jsem našel ve spojitosti s ČR :-/... Sám připravuji jeden "parkový pattern" na základě mých hledání - ještě tak jeden víkend, abych to odladil a rád se taktéž podělím. BTW, bavil jsem se s Markem Mlejnským a ten se sám nabídl, že pokud bude zájem, rozšíří fórum o jednu sekci, kde budou patterny ke stažení. Co Vy na to? ;-)

Nabízím zdarma - převedl jsem si to do *.AVI a DVDčko je mi tím pádem k ničemu ;-) Upozorňuji, že je to spíš pro ty, kteří s E-Trac začínají - po pár měsících používání by jste mohli podobné DVD natočit sami.

Dovolil jsem si natočit malé videjko osvětlující použití T-Bone transmitteru společně s E-Trac :-D

http://www.youtube.com/watch?v=LSShPNanwd8

Ten předchozí příspěvek nějak není celej, ale tohle je moc zajímavý. Chtělo by to na vlastní oči (uši). Napiš mi prosím na kvakjir@centrum.cz. Domluvili bysme nějakýho scuka. Teda jestli se ti chce.

Mělo by to být kompletní... Píšu....

zdravím hledače, poraďte mi, jak nastavujete Ground: neutral a difficult. Přečetl jsem si návod a nějak jsem to nepochopil. Nebo jen jednoduše přepínáte mezi neutral a difficult dle lokality? Díky.

Já osobně přepínám podle lokality - používám jeden z před-připravených modů Tonyho Hunta a měním pouze ground, trash density a recovery deep.

Tak kde je ta slibovaná stránka s patterny na E-Trac? :,-(

Dej kontakt já ti nějaký pošlu já je steně nepoužívám chodím v All a nebo takovej malej bobek v pravo dole ty patterny co ukazujou n youtube jsou tady asi nepoužitelný a nebo přídeš o soustu zajímavejch cílů ;-)

Bobane prosím tě můžeš mi poslat nastavení.Mam ho chvíli tak hledam nějaké postřehy.

A kam ?

:-D

Tu Boban|: pospi02@seznam.cz

pro bobana: Rád bych se s tebou spojil ohledně Etracu. Začal mě trochu zlobit různými falešnými tóny. Než se obrátím na někoho v Jílovém, rád bych se poradil s nějakým expertem přes Etrac. Většinou není chyba v Etracu, ale ve mě.
Kontaktuj mne prosím na tel: 775639423 nebo na email: krejcovapetra@seznam.cz

Díky Tom.

To:Boban, maš to v mejlíku tak na to koukni.

zdravim ta mam tiez e traca poprosil by som ta poslat nieake nastavenia a co sa tyka citlivosti o deep a fast len tak jednoducho aby som tomu pochopil aj diskriminaciu take aby sa to dalo pouzit na slovensku :) a nie v amerike a este do akej hlbky ti to bere zlato dik za odpoved moja adresa eravisk33@gmail.com

Neví někdo co je tohle za test?

http://www.youtube.com/watch?v=00vQpE4eyk4

Tak už vým co to je podle překladače googl je to tovární testovací režim,který vám ukáže mineralizaci půdy

Žádná fukce(nastavení) to není

Bylo by dobrý vyzkoušet to každej ve svým kraji jaký to komu ukáže hodnoty.

Ono se to budem měnit v každé lokalitě. Škoda že v tom režimu nejde nic ovlivnit. Určitě by se tak dalo v mírně mineralizovaných lokalitách přidat na dosahu :-)

uz som ti napisal na mail ;-)

To Elmara:Nás by taky zajímalo co doporučíš eravisk33.Buď tak hodnej a dej nám to na vlákno - prosím

Ok chlapáci. Pokusím se to udělat heslovitě. Dám sem tři typy nastavení pro různé lokality ;-)

To jsem zvědav já chodím to co jsi mě před lety nastavil a poupravuju podle lokality. Je to těžký pro ty co si nechaj detektor poslat a pak začínaj podle návodu ;-)

Tak s toho bude nakonec článek, včera mi přišlo několik dalších žádostí o nějaké to tajné nastavení na email. Tak se to pokouším dát do nějakéo rozumného textu a večer by to mohlo být na webu :)

Račipomalu, náčelníku, ono je stejně hnusně, a zkoušet to musej kluci a holky venku, FBS na airtestu v obýváku není zrovna to, na co to je...

Já nic netestuju, jenom tady spisuji svoje nejpoužívanější nastavení z nějakým textem proč by to tak mělo být. Testovat multifrekvenční detektory na vzduchu je nesmysl. Všechny se snaží neustále dolaďovat půdů a to ať už se jedná o Safari, Explorer, E-Trac nebo 3030. Takže je to dobré tak maximálě na to se mrknout kde se co hlásí. Tesorvat je potřeba všechno v zemi.

Přesně tak, zem je matička, šéfe. Mě se líbí ještě víc, jak říkáš, že co je v zemi to je třeba Tesorovat. Máš tam akorát majinkej milej překlepík... :-)

:-) :-) :-)

A přitom si noktovat nějakou svoji oblíbenou.

Přesně tak ;-)

Třeba "Sama kralovna ceduličku psala" nebo "Chrouste chrouste, žlutý chrouste" :-)

Zdravim rozhoduju se mezi nima ..rady zkušenosti

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru