Detektor kovů Minelab E-trac

Můžete nám pomoci napsat vaše nejlepší nastaveni detektoru kovů Minelab E-Trac, Nebo si stáhnout návod v češtině Popřípadě se podívat na testy detektoru kovů E-Trac.

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 14.5.2009 06:45

Nevím jestli dělám něco špatně... Mám předmět a detektor nejenže ukazuje nesmyslnou hloubku, ale i při přejíždění nad ním dává pokaždé jiné hodnoty co/fe a to ve velkém rozmezí z jednoho rohu do druhého, a po vykopání je to vždy železo. Nebo např. mám nastavenou diskriminaci jenom trošičku vpravo dole, na to drobné železo - zkouším na 1kč, 20kč a stroj ani nepípne. Nebyl by někdo zkušený, kdo má toto zařízení, aby mi trošku pomohl se zorientovat s tímto pekelným zařízením :-)))
(přes týden Praha, víkendy Znojemsko)

Vypada to, ze nic spatne nedelas :-)


Hloubka - predstav si, ze to je nastaveno na velikost nejake mince o velikost 2cm. Pak staci, když mas věc vetsi, mensi..hloubeji, na hrane atd...a merak hloubky Ti ukaze v podstate nepravdu. Takze merak hloubky ber jen jako orientacni.


Skakani hodnot - pokud nemas stabilni odezvu z obou smeru pohybu civky a navíc, jestli Ti ty hodnoty litaji strasne moc, tak to je proste zelezo, tak to je.


Drobne zelezo - to by asi chtelo videt, jakto ze ti to nepiska, ale je vem si, ze soucasny mince jsou se zeleznym jadrem, takze ono to v podstate zelezo je ;-)

Jdes na to dobře, ale potrebujes cas...

diky za odpověď, chápu, že je to o tréninku - o hodně dloooouhým :-) Chce to dostat do ucha, což zatím nedávám.

Ono to taky není nic jednoduchého. Je to uz vicemene takova klasika, ze kdo chytne poprvy do ruky e-trac nebo ctx, tak je z toho par tydnu az mesicu vyvalenej. Není třeba klesat na mysli, ono to prijde a pak uz to clovek nechce pustit z ruky. At se dari ;-)

Jdeš na to dobře. Já jsem přešel na E-Trac z Tesoro Tejon a myslel jsem si, že je rozbitej, že ho rovnou pošlu na servis. Protože jsem neznal CONDUCT.

Ale pak jsem v CONDUCTU našel ve strašlivé hloubce knoflík a tak jsem řekl, že si ho nechám a dostanu ze sebe maximum a naučím se ho... Vystřídal jsem přes 20 detektorů. Ale teď nemám kam jít. Do CTX3030 se mi nechce, protože mi nic nepřinese, nepotřebuju vychytávky, ucho mám dobrý a naučený a stále se učím. Moc mě E-Trac baví.

Nechce se mi zkoušet jiný "hlavní" detektor, protože se mi nechce E-Trac prodat a vzdát se ho.. Tak zkouším spolu s E-Tracem základní detektory, ale vždy si řeknu, proč bych hledal seriózně se základními detektory, když si z E-Tracu vlastně můžu udělat automatem základní hodně dobrý detektor, nebo v manuálu a pokročilých funkcích bestiální VLF detektor. Jediné, co mě láká a kam bych byl ochoten jít, tak jsou Minelab pulzáky.
Takže sám za sebe řeknu, E-Traca se drž...

Hledám už více jak deset let, ale když jsem po asi 11ti letech přešel z T2 na e-tracka tak jsem byl vykulenej jak pulec. První den v lese jsem myslel že ho rozsekám o strom :-D. Ale pak se to začalo zlepšovat a dneska na něj nedám dopustit. Tak držím palce ať se to poddá.

zatím se právě v té fázi, že přemýšlím o tom stromě - ještě že stál dost peněz :-) Snad se to podá.

To zkoušíš na současných mincích??Jsou železné,tak se nediv že ti ani nepípne.

aha, to jsem nevěděl, já myslel, že je to nějakej slitek 8-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru