Detektor kovů Minelab E-trac

Můžete nám pomoci napsat vaše nejlepší nastaveni detektoru kovů Minelab E-Trac, Nebo si stáhnout návod v češtině Popřípadě se podívat na testy detektoru kovů E-Trac.

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 14.5.2009 06:45

Ahoj, všimli jste si někdy, že se E-Trac chová jinak při použití nabíjecích baterek - tedy s nižší voltáží?
Celkem markantně se mění odezva a vyhodnocení v CONDUCTu :-)

K lepšiemu alebo horšiemu?

Ahoj, za mě k hošímu, identifikace cíle (čímž se bavím, člověk nutně display nepotřebuje, ale já jsem hračička a tak to sleduji a odhaduji co je to za předmět) je posunutá, jinými slovy je vodivost rozdílná v závislosti na hloubce a použitých bateriích. Testoval jsem to na více cílech, ale na grešli 1696 je to patrné více.

Používej originální bateriový pack, buď 1600mAh a nebo 1800mAh. Bude to ok. Pokud použiješ nějaký měkký zdroj, je to špatně.

Zajímavý poznatek, nikdy mi nepřišlo a chodím většinou na obyč nabíjecí baterie z Lidlu, ale schválně zkusím vyzkoušet, i když si myslím, že každý vstup je regulovanej, že ty tam cpeš 12V a v detektoru se to reguluje třeba na 10V (s počtem V je to jen smyšlené).
Pokud chceš lepší zdroj, udělej to z Li-Ion baterií, na e-bay koupíš pouzdro přímo pro E-trac a baterie se dají vytěžit ze starého notebooku, nehledě na to, že ušetříš i nějakej gram na váze.
Origo zdroj 1600 mAh pro E-trac, má v sobě jen 1600mAh baterie NiMH, tak že si oproti obyč nabíječkám nepomůžeš.


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru