To zní moc zajímavě, a odkud jsi? Měla by stačit normální diskriminace po případě trochu ubrat citlivost ne?
Mlýn ze 13 století
Zdravím všechny lovce. chtěl bych poradit, jak by nejlépe šlo ( podstatě jakým detektorem) prohledat okolí domu ze 13 století je tam šíleně bordelu. pípá to podstatě úplně všude. díky za komentáře. Pokud by někdo měl zájem může se přijet podívat P.S: mamka by si ale nebyla ráda za rozkopanou celou zahradu
Tam určitě něco pěknýho bude vyděl jsem sice jen fotky,ale naživo to musel bejt masakr nějakej kabát nebo kus látky plnej stříbrňáků .U mlýnů byl pohyb lidí určitě ještě dřív překopat prozkoumat
Detektor bych volil rychlej s dobrou separací a malou cívku záleží jestli hledáš drobáky a nebo jdeš podle nějakýho pamětníka co vyprávěl o zakopaným depotu na vyzobávání minciček v borbelu pokud tam jsou potřebuješ dobrej stroj
Přeju hodně štěstí
nejvíce mě štve že když se dělaly v přízemí podlahy tak jsem byl ještě malý, a detektoring mě nezajímal byly tam hliněné podlahy které se odvezly pryč ani si nechci opředstavit co tam moho být
vesy ,mamce zrejem zahradu at může na jaře nasádět brambory--dojedu taky--
No, zní to fakt zajímavě. Mamce by zrytá zahrada zjara,nebo pozdě na podzim možná ani moc nevadila, takže by to byla možná zajímavá klubovka... A Elmara by v tom bordelu moh otestovat pár detíků a cívek...
no jako klidně ale jako to je "zahrada " stylem že te tam zasetá tráva
http://www.mapy.cz/#x=15.638718&y=49.405365&z=15&t=s&l=15&d=addr_11542321_1
A jéé--zasejc šifry pro mě neidentifikovatelný--
Vesy, rád taky přijedu )))) aspon zkonzultujem, jak nám šlapou detíky
Promiňte, ale domu ze "13. století", to myslíte vážně ? Ach jo, ty internety. Naběhne tam dr. Úlovec.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.