No ja se doma neptam ja to vzdy oznamim.Ale uz mam kluka velkyho.
Mrcas vs Rodina
Jen drobný průzkum, u nás dva caparti 1 a 3 roky. Ženská se může posrat když jdu ven, nechodím často a rodině se věnuju, hospody nenavštěvuju, výplaty mám pravidelně. Jak to máte vy? Jak jste si obhájili detektor a čas s ním mimo strávenej?? U nás je to co jsem si koupil novějši stroj dost špatný....
Nic jsem neobhajoval, prostě jsem ho koupil a začal chodit hledat.
Děti 6 a 9, chodím třetím rokem, v práci jsem minimálně 250 hodin měsíčně. Detektory mám 2 + 1 pro smrady. A jak píše outback, prostě jsem ho koupil a začal chodit hledat. A to ještě fest jezdím na motorce Mojí taky nekecám do života. Akorát milenku už nemám, to bych nestíhal
Zena tolerantni. Pracuju doma, takze detektor mam jako relax OD RODINY a prace. Oni si mne uziji taky dosyta, jsou radi, kdyz nekde lovim. Deti 5 a 2. Petiletej by chtel se mnou, ale to bych mu musel prelepovat hubu extra silnou paskou. On ji totiz nezavre a to se pak neda... Snad pristim rokem dostane vice rozumu, rad bych ho bral sebou.
Pocházím z Jižních Čech. Od mala jsem lítal o víkendech po čundrech, s rodinou, se skautem, posléze s partou. Do lesa jsem měl vždy blízko, stal se mou přirozeností. Pak jsem potkal budoucí ženu. Všechno pokračovalo jak mělo, víkendy na Šumavě a všude kde Vás napadne. Sjezdili jsme Čechy. Nenapadlo mě, že by to mělo být jinak. Za čas manželka zdědila byt v Praze, pod podmínkou že se o něj postará. Tak se i stalo. Chtě nechtě jsem ji musel následovat. První rok jsem myslel, že mi mrdne! Bez prdele. Hrozilo, že to odnese i náš vztah. Kdyby nebyly víkendy a úprkové čundry, nevim jak by to dopadlo. A pak přišli děti. Na třídenní čundry ze začátku nezbýval čas. Tak jsem objevil detektor, který mou závislost vyléčil, ba co víc vypěstoval jsem si závislost jinou a ještě větší. Tenhle koníček je multifunkční. Nemusíš být nutně v lese, aby jsi našel. A žena? S radostí mi přispívá, na vánoce kupuje termoprádlo, motyky apod. Jinak děti 4 a 1. S klukem vyrážím rád i když ho většinu času někde naháním.
Mám to stejně jen stím že já i celá rodina jsme kovaní pražáci.A já před 8 rokama utekl z prahy.
Děkuju kluci, alespoň vím co mám doma, netolerance a bez podpory, no holt jsem si jí vybral no.
Jak píše GM4PRO, moje práce je z 70% homeoffice, takže ženská může bejt ráda, že nejezdím s kamiónem, tudíž taky potřebuju relax, je to těžký, jako by si neuvědomovala, že jaksi jsem nejen finanční motor téhle rodiny, tudíž potřebuju údržbu.
Naprosto se ztotožňuju s velrybou, já provandroval jako kluk celou republiku, od 5 let jsem byl ve Svazarmu a pak v Zálesáku, vyrost jsem a dál žiju na vesnici, jsem dnes již neaktivní licensovaný radioamatér a detektor mě naplňuje, víte to nejlíp, kombinace pobytu v přírodě a techniky je zde famózní.
Ještě to skusím, ale co mám GMKO tak to je zlý, chodím tak 3x týdně tak na 4 hodiny a je to vždycky skoro s hádkou.
No kdysi jeden hledač někde napsal, že koupil v zastavárně zlatý prsten, trochu jej zašpinil a vítězoslavně přinesl z procházky. Pak už mohl chodit kdy chtěl
To zní férově ;)
No to bylo spíše takové odlehčení, mě by třeba zlatým prstenem Elmara neuchvátil, protože tak nějak zlato nemusím :) Teď trochu vážněji a ze života, hlavně nechoď domů, že si manželka odpočine na té mateřské dovolené, protože název musel zákonitě vymyslet nějaký chlap :) Podle mě když jí dáš možnost se také odreagovat od všední reality, tak bude mít více pochopení, alespoň tak to máme my a funguje to tak hodně štěstí a domácí pohody. Tacud
Sakra to je bezva nápad!!!! .
Páč ta moje taky dělá dělá peklo, když chci vyrazit.Děcko máme osmiměsíční.
Ja mam taky doma 100% podporu, mam zlatou partnerku, je moc hodna A taky ji to bavi, takze chodila hledat se mnou, akorat ze me bavi valka a ji kolecka. Tezko takhle radit na dalku, nevim jaky mate vztah, ale mozna by se vyplatilo ji udelat necim radost a trosku se s ni o tom v dobrem pobavit...
Udělej to jako já! Pokud můžeš, kup jí vlastní detík a máš to!
To je v planu...ale az pozdeji ted mame mimino a s malou to fakt nejde hledat. Pravdou ale je, ze uz jsme byli cela rodinka na valce, to ji bylo tusim asi 5 nebo 6 mesicu
6ti letá holčička a za ženu stíhačku. Kámoši ji komentují slovy ,, Á ! Jde si pro tebe sršeň " a huronskej smích Teda kromě mě.
Jinak je to suprová ženská ,jen má problém,když mě nemá na očích
Malá by už se mnou chodila, ale ještě neunese detík a nevydrží půl dne v kopcích
Když vyrážím, tak se prostě nahlásím na služebně a odcházím za doprovodu blbých keců .Ale to je takovej náš folklór
Ví ,že se vrátím a že nečampu za ženskýma ,taky neprochlastám výplatu a o rodinu se starám.
Chodím jen v neděli odpoledne a zbytek týdne promakám v robotě a na baráku .Takže prostě vypadnout musím
Píšeš, že chodíš 3x týdně, to mi přijde docela fajn. Ale samozřejmě chápu, že ty kecy okolo nikoho nepotěší. Já jako člověk bez vlastního auta a bydlící přes týden uprostřed Prahy se dostanu tak 1x týdně na ty 3-4 hodinky. A jezdit veřejnou dopravou na hledačky (a z nich) to je někdy trochu šílený.
Jsem sise zajíc v hledání ,manželka mě bez keců pouští ,ale vždy mi zavolá , jesli přijdu domů na oběd
nebo si něco na poli vyšmrdlám.Jinak mám 13 a19 kluky , kteří se mi akorát smějou , že nosím domů
šrot , který někdo vyhodil.Nechápou, žesi krásně od všeho a všech odpočinu.Akorát je mi vytýkáno, že za ty prachy za détik mohl být nový gauč.
Tak si tak říkám, jestli by se manželce líbilo, kdyby ses na tom gauči válel od rána do večera ?
Hm, a jak bys pak chodil s gaučem po lese?
Jako želva Mělo by to jistě i své výhody, když by hodil záda, tak do měkkého
Zdravím. No já to mám podobně jako joeblack. Chodím hlavně v neděli nebo v sobotu dopoledne, akorát jsou připomínky když s vrátím díl než řeknu(a hodiny ticha).Jinak je to v pohodě,já potřebuju po týdnu trochu relax a detektor je pro mě to pravý vořechový. Občas jdu v týdnu ,když nadělám pár hodin v práci nebo prostě vemu dovču. Mě to naplnuje a nenechám si to vzít. S tím prstenem jak píše tacud je to dobrej tip . Před pár měsíci jsem do toho uvrtal i kámoše a chodíme spolu a ty naše už to berou a nic stím neudělaj. Mějte se a at s vám chodí!!!
Pátej detík,bouračka na motorce,možná 100litů v pr,,,,benzín se nepočítá.V nálezech skoro nula.V létě jsem byl u Litra pro novej detík a málo jsem měl peněz ,ženská moje,že mi pučí.10táců u sebe neměla Dopadlo to OK,Jenže,ta moje chce k moři,Co ji mám letos říc,že ji myyluji
Tak to já mám ženušku tolernatní a kolikrát mě i informuje, že jsem dlouho hledat nebyl, jeslti nechci jít... Jinak mám tříletého synka, který by chtěl se mnou taky jít, ale asi by nezvládl půl dne někde na poli... Nicméně i tak občas zajdeme ny chvilku všichni spolu... Poprvé jsme byli všichn spolu když mu bylo 14 měsíců http://2i.cz/2c61a78d5e :) Toto léto se mnou byl dokonce i na jedné akci LP http://2i.cz/0e4385af7c :)
Prostě u mě dobrý... :)
Tak to moje paní má tu nevýhodu, že jezdím na týden služebně pryč a detík jezdí se mnou takže nemůže nic říkat, ale když jsem náhodou doma tak to slyším pořád. A hlavně v koupelně když jde po mě a očistě mého pokladu do koupelny
Tak jak na to použiju koupelnu, tak taky de po mě. Zajímavý je, že když si tam čistí nálezy ona, tak mě to nevadí
Nejhorší je, že ta moje to pozná i když podle mě si to po sobě dokonale vypucuju. Prý jsou ťupky na zrcadle jak to šudlám kartáčkem,ale já je tam nevidím
Jestli ty necistis podkovy a ona prstýnky :)
Když chci vyrazit,tak ten můj poklad mi řekne.Jdi si,mě to nevadí.Alespoň se provětráš a vyčistíš si hlavu.Hlavně si vezmi sebou telefon a nějaké pití.A pak následuje dotaz,a v kolik asi přijdeš?Abych věděla na kolikátou mám vařit.
No prostě,jak říkám:Ta se uměla vdát....
Já to mám tak,že oznámím že jdu s detíkem ven. V případě brblání oznamuji protiváze že detík u mě bydlel dřív tudíž má přednost, Musím uznat že je život u nás je pohoda.
Tak sem se pobavil. Psáno životem.
Já mám požehnání, když vezmu naše psi. To se ale nedá do lesa, bo ta jedna potvora náhání zvěř. Jít s něma na vodítku nejde. Tak jen na pole kolem dědiny.
Bože, to je hrubka. Tak PSY.
Já se s detektorem začal kamarádit až potom co se se mnou ta moje rozešla. Místo vysedávání po hospodách a naříkání jak je všechno na pikaču jsem se začal toulat po polích a lesích. Časem mi došlo že to tak asi mělo být a že mi vlastně tahle volnost vyhovuje. Při toulání s detíkem jsem potkal i nové kamarády a kamarádky a je mi vlastně fajn ............ Doufám že to nikdo nevezme tak že někoho nabádám k odchodu od rodiny, to opravdu nemám v úmyslu a ani bych si to nedovolil, jen tím chci říct že mi detektor vlastně pomohl překlenout osobní problémy a najít nový smysl života ........ Třeba ještě někdy v polích potkám tu pravou, ale zatím tomu nechávám volný průběh a tak si můžu v klídku dělat vitrínky a poličky na nálezy a chodit hledat kdy chci, kam chci, s kým chci a na jak dlouho chci ........ Hlavně si ze mě neberte příklad a buďte na ty svý holky hodný ........ ať vám to pěkně pípá
Ahoj. S manželkou chdíme oba, takže musím ikdyž se mně zrovna moc neche.
Se máte jak to tak čtu, uvidíme na jaře....
Jsem na to podobně, dokonce detík skonřčil jako dobrý důvod ( pro ní) k rozchodu. Po 20ti letech.
Ahoj,u nás to začalo jako narozeninový dárek s radosti se zapojila cela rodina,takže občas je nám Galaxy male a musíme vytáhnout doprovodný vůz.Hodně trpělivosti a snad ty toulky pochopí.Relax k nezaplacení
"Hlupák je ten, kdo není králem ve svém malém království!" E.T.Seton, Rolf zálesák
Tož to král su,enom mě sere občas královna
Sem napište text příspěvku
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.