Mrcas vs Rodina

Jen drobný průzkum, u nás dva caparti 1 a 3 roky. Ženská se může posrat když jdu ven, nechodím často a rodině se věnuju, hospody nenavštěvuju, výplaty mám pravidelně. Jak to máte vy? Jak jste si obhájili detektor a čas s ním mimo strávenej?? U nás je to co jsem si koupil novějši stroj dost špatný.... :,-(

v kategorii Nezařazené, založil Civka 6.11.2014 19:25

No ja se doma neptam ja to vzdy oznamim.Ale uz mam kluka velkyho.

Nic jsem neobhajoval, prostě jsem ho koupil a začal chodit hledat. ;-)

Děti 6 a 9, chodím třetím rokem, v práci jsem minimálně 250 hodin měsíčně. Detektory mám 2 + 1 pro smrady. A jak píše outback, prostě jsem ho koupil a začal chodit hledat. A to ještě fest jezdím na motorce 8-) Mojí taky nekecám do života. Akorát milenku už nemám, to bych nestíhal ;-)

Zena tolerantni. Pracuju doma, takze detektor mam jako relax OD RODINY a prace. Oni si mne uziji taky dosyta, jsou radi, kdyz nekde lovim. Deti 5 a 2. Petiletej by chtel se mnou, ale to bych mu musel prelepovat hubu extra silnou paskou. On ji totiz nezavre a to se pak neda... Snad pristim rokem dostane vice rozumu, rad bych ho bral sebou.

Pocházím z Jižních Čech. Od mala jsem lítal o víkendech po čundrech, s rodinou, se skautem, posléze s partou. Do lesa jsem měl vždy blízko, stal se mou přirozeností. Pak jsem potkal budoucí ženu. Všechno pokračovalo jak mělo, víkendy na Šumavě a všude kde Vás napadne. Sjezdili jsme Čechy. Nenapadlo mě, že by to mělo být jinak. Za čas manželka zdědila byt v Praze, pod podmínkou že se o něj postará. Tak se i stalo. Chtě nechtě jsem ji musel následovat. První rok jsem myslel, že mi mrdne! Bez prdele. Hrozilo, že to odnese i náš vztah. Kdyby nebyly víkendy a úprkové čundry, nevim jak by to dopadlo. A pak přišli děti. Na třídenní čundry ze začátku nezbýval čas. Tak jsem objevil detektor, který mou závislost vyléčil, ba co víc vypěstoval jsem si závislost jinou a ještě větší. Tenhle koníček je multifunkční. Nemusíš být nutně v lese, aby jsi našel. A žena? S radostí mi přispívá, na vánoce kupuje termoprádlo, motyky apod. Jinak děti 4 a 1. S klukem vyrážím rád i když ho většinu času někde naháním.

Mám to stejně jen stím že já i celá rodina jsme kovaní pražáci.A já před 8 rokama utekl z prahy. ;-)

Děkuju kluci, alespoň vím co mám doma, netolerance a bez podpory, no holt jsem si jí vybral no.

Jak píše GM4PRO, moje práce je z 70% homeoffice, takže ženská může bejt ráda, že nejezdím s kamiónem, tudíž taky potřebuju relax, je to těžký, jako by si neuvědomovala, že jaksi jsem nejen finanční motor téhle rodiny, tudíž potřebuju údržbu.

Naprosto se ztotožňuju s velrybou, já provandroval jako kluk celou republiku, od 5 let jsem byl ve Svazarmu a pak v Zálesáku, vyrost jsem a dál žiju na vesnici, jsem dnes již neaktivní licensovaný radioamatér a detektor mě naplňuje, víte to nejlíp, kombinace pobytu v přírodě a techniky je zde famózní.

Ještě to skusím, ale co mám GMKO tak to je zlý, chodím tak 3x týdně tak na 4 hodiny a je to vždycky skoro s hádkou.

No kdysi jeden hledač někde napsal, že koupil v zastavárně zlatý prsten, trochu jej zašpinil a vítězoslavně přinesl z procházky. Pak už mohl chodit kdy chtěl ;-)

To zní férově ;)

No to bylo spíše takové odlehčení, mě by třeba zlatým prstenem Elmara neuchvátil, protože tak nějak zlato nemusím :) Teď trochu vážněji a ze života, hlavně nechoď domů, že si manželka odpočine na té mateřské dovolené, protože název musel zákonitě vymyslet nějaký chlap :) Podle mě když jí dáš možnost se také odreagovat od všední reality, tak bude mít více pochopení, alespoň tak to máme my a funguje to ;-) tak hodně štěstí a domácí pohody. Tacud

Sakra to je bezva nápad!!!! :-D :-P.
Páč ta moje taky dělá dělá peklo, když chci vyrazit.Děcko máme osmiměsíční. :-)

Ja mam taky doma 100% podporu, mam zlatou partnerku, je moc hodna ;-) A taky ji to bavi, takze chodila hledat se mnou, akorat ze me bavi valka a ji kolecka. Tezko takhle radit na dalku, nevim jaky mate vztah, ale mozna by se vyplatilo ji udelat necim radost a trosku se s ni o tom v dobrem pobavit...

Udělej to jako já! Pokud můžeš, kup jí vlastní detík a máš to! ;-)

To je v planu...ale az pozdeji ;-) ted mame mimino a s malou to fakt nejde hledat. Pravdou ale je, ze uz jsme byli cela rodinka na valce, to ji bylo tusim asi 5 nebo 6 mesicu :-)

6ti letá holčička a za ženu stíhačku. Kámoši ji komentují slovy ,, Á ! Jde si pro tebe sršeň " a huronskej smích :-D Teda kromě mě.
Jinak je to suprová ženská ,jen má problém,když mě nemá na očích 8-)
Malá by už se mnou chodila, ale ještě neunese detík a nevydrží půl dne v kopcích o:-)
Když vyrážím, tak se prostě nahlásím na služebně a odcházím za doprovodu blbých keců .Ale to je takovej náš folklór :-D
Ví ,že se vrátím a že nečampu za ženskýma ,taky neprochlastám výplatu a o rodinu se starám.
Chodím jen v neděli odpoledne a zbytek týdne promakám v robotě a na baráku .Takže prostě vypadnout musím 8-) ;-)

Píšeš, že chodíš 3x týdně, to mi přijde docela fajn. Ale samozřejmě chápu, že ty kecy okolo nikoho nepotěší. :-D Já jako člověk bez vlastního auta a bydlící přes týden uprostřed Prahy se dostanu tak 1x týdně na ty 3-4 hodinky. :-) A jezdit veřejnou dopravou na hledačky (a z nich) to je někdy trochu šílený. :-D

Jsem sise zajíc v hledání ,manželka mě bez keců pouští ,ale vždy mi zavolá , jesli přijdu domů na oběd
nebo si něco na poli vyšmrdlám.Jinak mám 13 a19 kluky , kteří se mi akorát smějou , že nosím domů
šrot , který někdo vyhodil.Nechápou, žesi krásně od všeho a všech odpočinu.Akorát je mi vytýkáno, že za ty prachy za détik mohl být nový gauč. ;-)

Tak si tak říkám, jestli by se manželce líbilo, kdyby ses na tom gauči válel od rána do večera :-P ?

:-D :-D :-D

Hm, a jak bys pak chodil s gaučem po lese? :-)

Jako želva ;-) Mělo by to jistě i své výhody, když by hodil záda, tak do měkkého :-D

Zdravím. No já to mám podobně jako joeblack. Chodím hlavně v neděli nebo v sobotu dopoledne, akorát jsou připomínky když s vrátím díl než řeknu(a hodiny ticha).Jinak je to v pohodě,já potřebuju po týdnu trochu relax a detektor je pro mě to pravý vořechový. Občas jdu v týdnu ,když nadělám pár hodin v práci nebo prostě vemu dovču. Mě to naplnuje a nenechám si to vzít. S tím prstenem jak píše tacud je to dobrej tip ;-). Před pár měsíci jsem do toho uvrtal i kámoše a chodíme spolu a ty naše už to berou a nic stím neudělaj. Mějte se a at s vám chodí!!! ;-)

Pátej detík,bouračka na motorce,možná 100litů v pr,,,,benzín se nepočítá.V nálezech skoro nula.V létě jsem byl u Litra pro novej detík a málo jsem měl peněz ,ženská moje,že mi pučí.10táců u sebe neměla Dopadlo to OK,Jenže,ta moje chce k moři,Co ji mám letos říc,že ji myyluji :-D

Tak to já mám ženušku tolernatní a kolikrát mě i informuje, že jsem dlouho hledat nebyl, jeslti nechci jít... Jinak mám tříletého synka, který by chtěl se mnou taky jít, ale asi by nezvládl půl dne někde na poli... Nicméně i tak občas zajdeme ny chvilku všichni spolu... Poprvé jsme byli všichn spolu když mu bylo 14 měsíců http://2i.cz/2c61a78d5e :) Toto léto se mnou byl dokonce i na jedné akci LP http://2i.cz/0e4385af7c :)
Prostě u mě dobrý... :)

Tak to moje paní má tu nevýhodu, že jezdím na týden služebně pryč a detík jezdí se mnou takže nemůže nic říkat, ale když jsem náhodou doma tak to slyším pořád. A hlavně v koupelně když jde po mě a očistě mého pokladu do koupelny :-D

Tak jak na to použiju koupelnu, tak taky de po mě. Zajímavý je, že když si tam čistí nálezy ona, tak mě to nevadí :-)

Nejhorší je, že ta moje to pozná i když podle mě si to po sobě dokonale vypucuju. Prý jsou ťupky na zrcadle jak to šudlám kartáčkem,ale já je tam nevidím :-D

Jestli ty necistis podkovy a ona prstýnky :)

Když chci vyrazit,tak ten můj poklad mi řekne.Jdi si,mě to nevadí.Alespoň se provětráš a vyčistíš si hlavu.Hlavně si vezmi sebou telefon a nějaké pití.A pak následuje dotaz,a v kolik asi přijdeš?Abych věděla na kolikátou mám vařit.
No prostě,jak říkám:Ta se uměla vdát.... :-D

Já to mám tak,že oznámím že jdu s detíkem ven. V případě brblání oznamuji protiváze že detík u mě bydlel dřív tudíž má přednost, Musím uznat že je život u nás je pohoda. ;-) ;-) ;-)

Tak sem se pobavil. Psáno životem.
Já mám požehnání, když vezmu naše psi. To se ale nedá do lesa, bo ta jedna potvora náhání zvěř. Jít s něma na vodítku nejde. Tak jen na pole kolem dědiny.

Bože, to je hrubka. Tak PSY.

Já se s detektorem začal kamarádit až potom co se se mnou ta moje rozešla. Místo vysedávání po hospodách a naříkání jak je všechno na pikaču jsem se začal toulat po polích a lesích. Časem mi došlo že to tak asi mělo být a že mi vlastně tahle volnost vyhovuje. Při toulání s detíkem jsem potkal i nové kamarády a kamarádky a je mi vlastně fajn ............ Doufám že to nikdo nevezme tak že někoho nabádám k odchodu od rodiny, to opravdu nemám v úmyslu a ani bych si to nedovolil, jen tím chci říct že mi detektor vlastně pomohl překlenout osobní problémy a najít nový smysl života :-D :-D :-D ........ Třeba ještě někdy v polích potkám tu pravou, ale zatím tomu nechávám volný průběh a tak si můžu v klídku dělat vitrínky a poličky na nálezy a chodit hledat kdy chci, kam chci, s kým chci a na jak dlouho chci ........ Hlavně si ze mě neberte příklad a buďte na ty svý holky hodný ........ ať vám to pěkně pípá ;-)

Ahoj. S manželkou chdíme oba, takže musím ikdyž se mně zrovna moc neche. :-D

Se máte jak to tak čtu, uvidíme na jaře....

Jsem na to podobně, dokonce detík skonřčil jako dobrý důvod ( pro ní) k rozchodu. Po 20ti letech. :-(

Ahoj,u nás to začalo jako narozeninový dárek s radosti se zapojila cela rodina,takže občas je nám Galaxy male a musíme vytáhnout doprovodný vůz.Hodně trpělivosti a snad ty toulky pochopí.Relax k nezaplacení 8-)

"Hlupák je ten, kdo není králem ve svém malém království!" E.T.Seton, Rolf zálesák ;-)

Tož to král su,enom mě sere občas královna :-)

Sem napište text příspěvku :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru