Na cem ujizdite + vas nejlepsi kop

koukam, ze sem chodej napr. "mincickari, archaci, valkari, superzelezocistici, jeden pyroborec :-) novacci" atd. (Na koho jsem zapomnela?)
- Tim nerikam, ze nasledovny skupiny se nemuzou prolinat nebo nedokazou ocenit nic jinyho.. proste:

CO BYSTE CHTELI NAJIT A CO POVAZUJETE ZA SVUJ NEJLEPSI NALEZ? Rikali jste si nekdy na chvilku "az nekdy v zivote kopnu to a to, uz nemam zapotrebi hledat? " :-)

jen kecarna ze zvedavosti... :-P

:-P :-P

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil HannaStefanie 31.3.2016 23:52

nejlepší nalez asi nejde určit,vždy potěší něco co ma spojitost s danou lokalitou,pokud je to ještě spojeno s rodnym městem,zakousnu se a nepustim,dokud nevidim nějaky vysledek 8-),podle mě to neni jen o hledani detektorem,ale i o studiu historie,topografie ..............atd.
Naročny,ale krasny koníček mame ;-)

určitě jsem si neřekl že až najdu to a to že už nepotřebuju hledat dál a končím ,i když najdu bednu zlatých cihel tak budu hledat dal,u mně to není o nějakém hledání pokladu ale spíš o ten proces hledání,chodím přírodou objevuju supr mista o kterých jsem neměl ani tušení než jsem si pořídil detík a začal se zajimat o historii okolí , kolikrát ani starousedlíci neví o okolní krajině to co já ,studuju staré mapy ,kroniky, když jedu autem tak koukám víc po krajině kolem než na cestu :-),a přemýšlím že třeba ten kopec ja zajímavej zjistím na netu že se mu říká šibeniční a mám na nějakou dobu o zábavu postaráno,tohle mě na hledání baví nejvíc,a když se podaří najít něco super tak to je bonus,tak takhle to je asi u mně :-)

leons: dobře jsi slova nakladl, jak se tu píše - pod tato slova bych se podepsal !

:-) :-) když bych našel tu bednu zlatých cihel,tak bych hledal dál akorát bych koupil lepší detík :-) 8-)

Chtěl bych najít opravdu výjimečný nález, který by změnil pohled na archeologii Šluknovska :-) Odevzdat, bádat, být u toho od počátku s odborníky. To je můj sen.

GM4 PRO začátek by stačila jantarová komnata @

Chtel bych kopnout Aureus,to by me asi slehlo..
Nejlepsi nalez,jo to bylo fajn...rozhodne ho nebudu zde prezentovat..
Je to super konicek,ale mnohdy kdyz chodime vice dni,je to vycerpavajici
Ale kdyby to melo dopadnout jak na Slovensku,pak bych to povesil na hrebik
Uz jsme zas zazili jednoho pi...co si nas fotil v poli i znacku auta
Pritom pole nebylo zasete,sice vsehochut,ale zadna ofic.archeo lokalita
To me hodne nasralo a takove malickosti se kupi,zejmena kdyz mistni hledaci
nesnasi jine mrcasniky,uz jsme se malem i poprali...
To mi kazi vsechny zazitky,tihle hamtaci..

Já bych chtěl najít pouze mince a pouze tři druhy. Tolary, dukáty a české denáry.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky