Nález pistole (ponechání)

Tak, jsem to po..s..kazil.
Našel jsem pistoli, kterou zakopal můj děda ještě jako dítě v roce 1945. Původně patřila jeho dědovi, který si ji přivezl z Prahy, když bojoval na barikádách.
Důvod zakopání byl takový, že jeho děd se rád napil a pak s chlapama vedli řeči. K vůli tomu měla rodina obavu, aby někde něco nevyvedl a pak jako odvetu nevystříleli celou rodinu.
Děda ji naložil do vazelíny a zakopal někdy v 1945.

Našel jsem ji a udělal fotky. Dnes jsem to byl ohlásit. Myslel jsem, že si ji budu moci nechat, ale vypadá to, že mám smůlu.

Opravdu s tím nejde něco dělat?
Nevíte co to je za model?

v kategorii Munice, zbraně a bojiště, založil Chour 25.2.2019 22:57

My sme našli hrdzavú pušku Maďarskú karabinieru Mannlicher z 1sv. vojny v Hornáde na magnet fishing. Zavolali sme políciu, ktorá nás zobrala na vyšetrovani. Nás odviezli po 2 hod. domov a otca pustili po 4 hod. ako podozrivého z nedovoleného ozbrojovania, nakoľko nemá zbrojný pas. To, že sme pušku našli a len oznámili, nebrali do úvahy. Po pol roku mu prišlo oznámenie, že je nevinný. Policajti nám povedali, že ak opäť nájdeme niečo, tak to máme hodiť naspäť do vody a neotravovať. S tým prípadom sa zaoberalo 10 policajtov. Tak si urobte predstavu čo s nálezmi, či hlásiť, či nie, to je otázka?


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru