Nalezena nebezpecna munice a nasledne privolani policie

Ahoj zabejvam se otazkou kdyz najdu neco nebezpecneho a zavolam policii tak jak jak to policie resi kdyz je evidentni ze pouzivam detektor kovu a vsichni vime jak to vlastne s tim detektorovanim je. Zajima me jestli mi muzou dat nejaky postih za to ze vlastne hledam. A nebo resi jenom tu nalezenou nebezpecnou munici a o vic se nezajimaj nepatra? Predem dekuji za nejake informace popripade zkusenoati

v kategorii Nezařazené, založil Kubina 12.2.2017 13:28

Já tu zkušenost zatím díkybohu nemám, ale ani jsem neslyšel, že by tu někdo z toho měl oplétačky s policií a že jich tu těch volajících bylo. ;-) ;-) ;-)

Já je volal a bylo to naprosto v pohodě. Přijeli a než dorazil pyrotechnik tak jsme pokecali o všem možným. Zajímalo je jak funguje detektor a co se tak u nás nejčastěji nachází a tak. Zapsali si pouze moje jméno,ani občanku vidět nechtěli. :-)

Já pevně doufám že se mi takové věci budou vyhejbat :-D a díky za komentáře

Kdyby si četl komentáře pod nálezy munice , tak by si věděl jak to je u nás. nezakládal by si tohle zavádějící a docela blbě návodové téma pro novináře 8-)
Vždycky volat PČR a nijak s tím nemanipulovat . Policajti ti na rozdíl od toho železa hlavu neurvou .
A nevím co to mělo být za narážku ,,a všichni víme , jak to s tím detektorováním je ".
Když budeš dodržovat hledačovo desatero, tak nevím ,co je za problém
:,-(

to joeblack přesně tak moje slova ;-)

Omlouvam se samozrejme bych policii volal jen me zajimali zkusenosti s ni. A i za tu narazku jen mam proste strach aby nam tento konicek nikdo nezakazal. Protoze si myslim ze vetsina z nas miluje prirodu a to kouzlo kdyz clovek muze aspon nachvilku vypadnout z toho srumu a blazince do ticha a klidu prirody a nemyslet na nic jinyho nez na ni proto sem si tento konicek vybral a podle toho se k ni chovam takze samozrejme hledacovo desatero dodrzuji plne auromaticky.... a jeste jednou me omluvte za spatne tema.

Je to v pohodě, to jen že po těch mnoha opakovaných diskuzích na téma legalita hledání, případně archeologové VS hledači (zde je často vyvolávají různé podezřelé anonymní nicky) jsou tu někteří docela citliví. :-D

Co si pamatuju tak z těch min. desítek nálezů munice co tu byly zveřejněny, tak skoro všichni mají s ohlášením dobrou zkušenost. Nikdy jsem nečetl nic o nějaké pokutě. Mě osobně PČR vyčetla pouze to, že jsem neměl žádný doklad totožnosti. Detektor jim byl fuk, na příjezd pyro jsem nečekal.

To zcela chapu diky. A at se dari ;-)

Dvakrát zkušenost. Vždy v pohodě, jednou i utíkali (já se přidal), když viděli pyrotechnika jak sekyrkou čistí dělostřelecké granáty aby viděl jestli jsou kroužky rýhované a prošli tudíž hlavní :) :)
Jednou munici odvezli, jednou odstřel na místě. Pěkná a příjemná zkušenost, policie naprosto slušná a korektní. Že to bylo detektorem je nevzrušilo.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru