HK leda...sme dva a šmatlem i se psema různě po okolí
Někdo z Litomyšlska,nebo okoli do 30km +/-
Čauky,hledám někoho na společné hledání,je mi 24,mám auto,mám čas,ale není s kým hledat.Samotného mě to příliš nebavi,není s kým kecat,podělit se o info,zkušenosti atd.
pokud by tu nekdo byl,kdo je natom podobne,tak se ozvy
HK je bohuzel 55km a to uz je daleko,ale dikes ze se ozval :)v nejakem prispevku mi tu nekdo psal ze je z usti nad orlici tak to zkusim dohledat,to je prece jen 20km a to by slo :)
Cau sondaku ja jsem z Dolního Újezda a docela intenzivně se tim zabývám ,teda jen zatím 2 měsíce ale skoro pořád. Tak kdyby jsi chtěl někdy někam zajet tak mi napiš na mail : Spyke358@seznam.cz
Svojanov. ale to je dál než 30km
Svojanov je krasne misto,ale jak rikas,pro me trochu z ruky :)jezdil jsem do brnence na festaky.ale mozne je vse,zatim hledam v okoli,ale jak bude venku opravdu pekne,nebranim se delsi vyjizdce a ja to na svojanov mam tech 30+ neco malo a to neni tak hrozny takze budoucnost ukaze,treba se potkame.v okoli svitav jezdim rad,laka me 2.svetova,ale vzdycky jsem nasel jen strepiny a bordel,bo tyto mista navstevuji dost casto Policaci a hleda se v techto lokalitach opravdu dost dlouho,takze ty proflakly mista uz v budoucnu vynecham a radsi projdu nejaky pole,nebo les smer kvetna,trstenice,kde preci jenom radila mimo nemecka vojska i R.U.
Až pojedeš dej vedět se připojím :)...
tak se třeba můžem někdy domluvit. Kdyžtak se mi ozvy na meil: jajumbo@seznam.cz zatím.
Nazdarek,jsem primo z Litomysle,nicmeně pracovně bydlím v Praze.Celkem pravidelně tak jednou za mesíc jezdím na par dni domu a vetsinou jdu nekam projít pole,nebo les.Klidne me napis na mejla ,muzem pokecat.
bighittt@post.cz
cusa,urcite se vam ozvu.ted jsem momentalne nemocny a prezivam v praci,potom uz neni sila jit nekam kopat.takze jak se mi udela lip,treba neco podniknem
Ahoj dneska se připojuju :)... jsem přímo z Litomyšle
komira@centrum.cz
zdar hele jsem moravska trebova tak muzes taky nekdy dojed! je to cca 33 km ale hledam vedsinou ke svitavam ilmer@seznam.cz
Kluci máte někdo Tejona?... potřeboval bych dát řeč a zaučit oproti dobré lahvince, páč porad kopu jen šrot ...
Čau, já jsem z Český Třebový, tak kdybys mněl zájem tak můžem někam v okolí vyrazit. Chodím sám, tak by to bylo taky spestření. Není problém se domluvit.
se mi to smazalo do pr****... zitra bych měl čas po práci, pokud můžeš :/ ... tady kolem Litomyšle je to prošmajdaný fest a okolí moc neznám, ale pracuju se na historii kolem obcí u Poličky...
kopu všechno do 60cm :) ...hloubš pak už je to masakr :)... tady na polích nacházím jen samý železo a šrot, jinak ani kolečko...
kdyžtak mi napiš na mail nebo na 774 670 994
Gremlinc
Teď v týdnu se mně to ve všední den moc nehodí, tento týden dělá dlouho, ale o víkendu by jsme se klidně mohli domluvit jestli by to šlo.
no tak uvidíme.... mám doma práci, dám v pátek vědět ;)...
Ahoj jsem ze Svitav, tak stačí se domluvit
kluci nedáme společnou hledačku? Když je nás tu tolik :)...
zdarec,dlouho jsem na forum nekoukal,bo se tu dlouho zezacatku nikdo neozval a ted koukam ze je tu tolik lidi.kdyby chtel nekdo naplanovat spolecnou akci.tak mobil 603 328 596.chodim hledat porad jak to jde,po praci,o vikendu a kdyz je volno tak i v tydnu :) bohuzel ted neni pocasi,tak snad pokud bude o vikendu bez sneu,mohly bysme neco spachat.kdo by mel zajem tak at se ozve na vyse zminene cislo.auto mam.
Je nas tady opravdu hodne.Az se divim ze jsem tady v okoli nikoho nepotkal za ty leta.Je zde tady v okoli mezi nama taky nejaka divcina co chodi hledat??
Cau.No chvili mi trvalo nez jsem se s nim zkamaradil ale na chut jsem mu nakonec prisel.Mam nanem tu zakladni civku a do 25 cm uplne v poho.Kamos ma tejona a civku tam ma S.E.F.25x30(snad jsem to napsal spravne)a to uz je hukot.60 cm jako nic coz mi na kolecka prijde az dost ale takovej dosah neni nikdy na skodu.Kazdopadne porad se je co ucit .
jsem ze Svitav
Ahoj jsem z Opatova u Svitav rad zajdu na společnou pipačku pobělit se o skušenosti a užit si to
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.