nekdo z okoli blanska prostejov ?

hledaci zdravim vas schanim nejakeho partnera na hledani z danneho okoli ozvete se nekdo diky

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil koudy4ewer 29.4.2013 05:35

kdybys něco chystal, rád přijdu. Jsem přímo z Prostějova. Určitě se ozvi, třeba i jen tak, budu rád když dáme dohromady nějakou víc spolupracující skupinu.

petrhajek88@gmail.com

Nechtěl by někdo někam zítra dopolede na Prostějovsku vyrazit?

Ja Jsem Z benešova to je 25 km od prostějova to je pohoda tak pokud vymyslíš nejakou lokalitu nebo mas nejaky navrh tak dej vedet :) ja jsem začatečnik .. mam detik asik tyden jr to muj prvni detik :)) ale tak snad se časem neco zadaři zatim jsem byl jen tak 4krat :) popremyslej o lokalite a dyztak se ozvy na muj ten 605 303 967 :)) :-) :-) 8-) podepiš se jak chceš at to poznam :D :)

Zdravím,
Našel jsem Vás tady na fóru, kde píšete že jste z Benešova. Já jsem z Rájce. Není to zas tak daleko, jezdívám tam na houby. Co kdybychom někdy zašli společně na akci? Moc mě to hledání samotnýho nebaví. Vždy je lepší trochu pokecat.
Když tak mě kontaktujte na rzkarton@seznam.cz

Dobrý den, i na Boskovicku by se dalo něco podniknout. Též jsem začátečník od jara. Detektor C-Scope CS4MXi, navigace Garmin eTrex 10, fotoaparáty, kamery, vše pro reportáže. Přispívám do mnoha periodik a ČT24. Spolupráce s Muzeem Boskovicka výborná.

zdravím, to Boskovicko mě tuze zajímá, jsem z Blanska, hledám druhou sezónu, začal jsem s Garettem 150, nyní mám tesoro cortese - asi to nebyla ta nejlepší volba. Zatím chodím sám, snažím se věčně skrývat při hledání před lidmi, tudíž nálezy nic moc. Docela by mě zajímala ta CS4MXi - zda by bylo možné si ji z blízka prohlédnout a vyzkoušet, a taky nějaké podrobnosti o spolupráci muzeem. Takže pokud by měl uživatel 11343756 chvíli času a chuť si pokecat, tady je kontakt na mě: zvitvar@post.cz (r. 1976)

Nemáš náhodou Daciu Logan v tmavě modré barvě?

tak to je super kdy pokud by byla možnost mohli by jsme neco podniknout :).. hned o víkendu :) skuste vyhledat lokalitu nemam problem s dopravou :)..

to nemam :)) :-)

Já nemám auto vůbec :-) :-) :-). Nepotřebuji ho. Kdysi jsem měl Trabanta a pak Oltcita, ale šly do šrotu. Nový vůz nechci. Zbytečná pasivní investice, raději vrážím peníze do televizní, foto a PC techniky. Jezdím jen na kolech. Mám už dva stejné C-Scope CS4MXi, tak rád přivítám i zájemce o hledání, jenž přístroj nemá. Nemusí mít nic, stačí jen chuť do práce. A hlavně trpělivost. Před lidmi se neschovávám, dělám přece záslužnou práci. Ale plný les svátečních hlučných rodinek též nemusím. Oba C-Scope mám zakoupené zde. Nejlepší by bylo domlouvat se po skajpu. Lokalit na hledání je dost. Moje reportáže jsou zde: www.mysticsmile.rajce.idnes.cz. Někde kolem strany 10 a 11 jsou archeologické přednášky.

Bohužel jsem se nemohl zúčastnit setkání v Ořechově. U nás bylo hodně hasičských akcí, jež bylo třeba zdokumentovat. Snad mi organizátoři pošlou materiály ke zpracování pro iDnes a ČT24.

:)) tak to je fajn že se znam z někým od tu a kolik ti vlastně je pokud ti mohu tytak .. a tve jmeno na skypu??

Ahojky jsem z cech pod Kosířem kousek od Prostějova byl bych rád za nejakeho partaka klidne i mladsiho (nebojte deti nejsem pedofil)

Ahojky jsem z cech pod Kosířem kousek od Prostějova byl bych rád za nejakeho partaka klidne i mladsiho (nebojte deti nejsem pedofil)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky