Nema nekdo ?

Ahoj kolegove.
Mam takovy maly problem, tedy spise ukol ;-)
Potreboval bych do rodiny druhy detektor ke svemu milovanemu Garrettu 1350. Predpoklad je takovy, ze nektery z clenu rodiny (tedy nekdo z tria dcera-manzelka-otec) by radi cas od casu vyrazili se mnou a nosit lopatku uz jim nestaci.
Presto se ale zatim jedna o zacatecniky/laiky, a jinak to asi ani nikdy nebude. Rad bych tedy nekde z druhe ruky koupil nejaky zacatecnicky digital, pohybovy. Neco s displayem, grafickou identifikaci v segmentech a idealne i pinpointem.
Nejlepsi by bylo asi nejake ACE250, pripadne Prizm III, IV nebo Coinmaster ,nejaky ten nizsi Fischer, ci zkratka "tak neco". V nejhorsim pripade si dovedu predstavit i ACE150 a jemu podobne i kdyz jsou bez pinpointu.
Rozhodujici je pro me cena (beztak vetsinu casu stravi nejspis ve skrini). Kosmetika me vubec nezajima, nejaky ten skrabanec atp. mi nevadi. Presto bych ale chtel aby byl jinak detektor uplne v poradku mechanicky i co se elektroniky tyce.
Nevali se nekomu z vas neco takoveho ve skrini ?
Silenstvi, ktere v posledni dobe probiha na Aukru, se ucastnit nehodlam (zadne "Platinium" ani podobne "skvosty" mi nesmi do domu. A nakupy jetych ACE za cenu prakticky stejnou jako u noveho pristroje take nejsou mym konickem. Pokud nenajdu, jednoduse koupim nove ACE nebo Prizm.)
Snad timto prispevkem neporusuji pravidla fora. Z filozofickehopohledu je to sice nejaka poptavka, ale ja ted vlastne ani nevim co chci... ;-)

v kategorii Nezařazené, založil CorpusDortus 19.9.2010 08:24

Tak vyreseno. ACE250 se ke me blizi postou. Paradoxne nakonec z Aukra, ale od rozumneho cloveka po predchozi domluve ;-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru