Novy Rutus Alter 71

Zdravim...ma nekdo jednoduchy vysvetleni v cem je tato novinka revolucni?? Jako neprofesional vidim jen vetsi rozsah frekvenci. Diky http://www.rutus.com.pl/page/19/alter-71

v kategorii Detektory - netříděné, založil kimis 17.11.2016 12:38

Tak bacha, na rýpání do jedné světoznámé značky jsem tady já :-)

clansman ty fakt nechceš ctx za suprovu cenu

Novinka ale až takovej zázrak to neni 8-)

Něco nového, už ho někdo vyzkoušel?

Rutus jde svojí cestou, bez ohledu na světové značky a dokazuje, že v jednoduchosti je síla.Měl jsem Solarise i Rutuse a celkem dobré detektory - za tu cenu.

Ja na môjho Arga nedám dopustit... 8-)

Rutus je výborný detektor ,za tu cenu... ovšem materiál ,zejména mechanických částí je slabinou ,levný měkký plast , který je použitý i na cívce , to mě trochu mrzí ,ale někde se hold šetřit muselo.

Už ho má někdo doma?

Taky nedočkavě čekám kdo se ozve že ho má nebo že ho zkouší a podělí se o zkušenost jek šlape mě jde hlavně o citlivost a dosah na drobné mince.

No já ho mám a podle mě to není zas až takový zázrak.Nevím jestli mám nějaký blbý kus,ale minci vedle hřebíku nevidí mám aji video mohu dát....Další šílená věc je když chodím se sluchátky tak to nejde moc dlouho,protože furt bzučí a po hodině s tím radši seknu...Bez sluchátek taky žádná sláva pokud mate kryt proti dešti tak překryjete aji reprák což dost ztlumí takže musíte mít zvuk na plno ,aby bylo vubec něco slyšet....
Předchozí detektory co jsem měl Cibola, Tejon a Warrior...A za mě s Cibolou se mě chodilo nejlíp... 8-)

A není to spíše nastavením ? To že stále bzučí by odpovídalo, že hledáš v mix modu (statický+pohybový), a to že nevidí minci vedle hřebíku, je také otázka nastavení, rychlosti obnovy. Co vím, tak separuje docela pěkně. Nechci tě nijak podceňovat, ale je to poměrně dost sofistikovaný detektor s kterým si lze vyhrát ;-)

No hledám na program Basic tam to bzučí nejmín...Jinak nic nenastavuji....Škoda,že k detektoru není český návod má mnoho funkcí,ale bez návodu se to těžko nastavuje.

No to je těžká věc, člověk musí nejprve pochopit jednotlivé funkce a to jak se navzájem ovlivňují, a pak si vhodný program upravit k obrazu svému. Já ho nemám, tak Ti neporadím. Chodí ho kolega co předtím chodil Ace150, a taky tomu nerozumí :-D (používá myslím nejvíc program coins). Já jsem si sním chvilku hrál a zdál se mi naopak dost dobrý a pro mne srozumitelný, Rychlost obnovy v továrních programech Fast a UF pekelná ! ;-)
Ono takhle to většinou chodí, lidé si kupují detektory (nebo cokoli jiného :-P) které neumí nastavit a netuší co základní parametry ovlivňující chod toho stroje vůbec dělají a pak prohlásí, že to není nic moc :-D Proč bzučí Ti nepovím, já ho měl bez sluchátek a nic nebzučelo, pokud nebyl zapnut statický režim. Zkus se juknout a poptat na Pokladech pod námi (je tam recenze), nebo prodejce od kterého si Altera kupoval ať Ti poradí (když už nebyl schopen dodat CZ návod). Byla by škoda hned zatracovat, tak pěkný detektor... ;-)

Tak to o tom kolegovi beru zpět, právě mi psal že už tomu trochu rozumí ... :-D

... a ještě psal, že mu ve sluchátkách nic nebzučí ... :-D

Prodejce mě slíbil,že hned jak bude český navod tak mě ho pošle čtyři měsíce a nic a to několikrát jsem jim psal....
Jinak zkus se zeptat kolegy jestli nemá český návod...Třeba to jde nějak nastavit,aby to nebzučelo atd.
Dík. ;-)

Bohuzel co vim, tak je na tom stejne co se navodu tyka. Jen mu prodejce radil s nastavenim ... Jeste mne napada, zkousel jsi jina sluchatka, popr. jinou redukci ke sluchatkum ? (jenom napad)

No nezkoušel to bych mohl zkusit.... :-)

Tak jsem poslal Altera na reklamaci a vratil se mě uplně jiný stroj naprosto klidný , nahraná čeština.
Nyní ho mohu doporučit.Chození s ním je radost :-D :-D

Ma nekdo s timhle detektorem nejake zkusenosti?

rutus se vyrábí v čr?

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru