Nýrsko a Klatovy okolí

Chodí někdo? :-)

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil Jackass 3.11.2019 19:21

Pokud někdo nema odvoz a vůz,mohu pro něj zaject.Ale jen okolí Nýrsko a Klatovy atd.Rad se podělim o zkušenosti a rady.Na věku nezáleží hlavně že bude sranda a najdeme nějaký pěkný předměty či mince :-) Je potřeba vytáhnout ty krásy na povrch a ukázat a dát to svetu. :D

Ahoj jsem z Horažďovic, koukam že jsi z nýrska hledačka někde na půli cesty ? co ty na to? :-)

Ahoj ok :-) a kde jsi představuje s sraz? Sušice nebo u Bukovsku? Chodil jsem na traktoru do Sušice :D vše tam celkem okolo znám:)

Ahoj četl jsem tvůj inzerát, který je sice starší,ale snad to nevadí. Já jsem s Klatov a hledám parťáka na společný hledání.Jestli ještě někoho hledáš tak napiš.Ahoj Milan

Cau urcite bych chtel spis kolem ty Susice znam to v okolí taky ale neznam žádná pořádná místa tak když bys mě někam vytah :)

Ahoj, zajímal by mě ten Simplex, chtěl bych ho vidět v akci. Jsem z Bystřice. Aleš.

Ahoj hele muzem se sejit dej mi vedet na mob. 607 326 418 ale uprimne to je masina a nic mu neunikne jen tak :D zelezo najde i v 85 cm az 1m kdyz je dobra odezva to mi ver testoval jsem to v bažině :D :D taky jsem si zakopal sakra :D. hlavne vedsi predmet :) jsem strasne rad za nej :) jen doporucuji...neboj koukal jsem i 25 tis...kč ale i za 20 tis...kc a 18 tis... ale tenhle ma tah do hloubka a to se hodi mě,pak zalezi na kazdym co ocekava nebo hleda :) ani drobnejsi kovy mu neuniknou. A hlavne Jsem pokrocilejsi Amater takze do zacatku supr!!! nez nejaky levny vraky :)

PS: A hlavně je voděodolný a mužeš třeba pracovat vklidu i v menším dešti a mrholení :) Také jsem testoval !! Dal jsem nastavení na plno!! a od Rána od 9h do šera do tmy cca 17:30 k večeru jsem ho teprve vypl !!! Běžel pořád. A pak jsem to samí Testoval o týden později se skoro prázdnou baterií a vydržel to samí ! :D :) Takže Ano za mě spokojenost a supr věc do začátku a i pro Profíky se nebojim říci :) Kdo ho má tak to určitě ví sám :) teda pokud nemá chybný výrobek atd. :D .Chci výrobce pochválit za super výkon! Ale ano má to i nějaký mouchy,třeba nastavení mohlo být lepší a více možností volby atd.A lepší uspořádání voleb,.... ALE za ty peníze,cena,výkon váha SUPER :)) Doporučuji!

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru