Obuv lovce pokladů

Zdravim všechny lovce pokladů,
nedílnou součástí výbavy lovce pokladů jsou boty. Chtěl bych se zeptat, jaké boty při hledání používáte a jak jste s nimi spokojeni. Ptám se proto, že já s botami, které používám, spokojený vůbec nejsem. Přitom se nejedná o boty, které by stály pár stovek. Používám boty z army shopu. Jedná se o boty od firmy HI-TEC, starší model Magnum (cena nových cca 2500 Kč). Obě boty cca po jednom roce používání popraskaly v přední části, kde se ohýbají prsty. Další boty jsou od firmy Prabos -vojenské boty polní letni verze 2000. Cena cca 2000 Kč. V těch jsem byl v terénu cca 5x a u obou mi praskly podelně obě dvě podrážky.

v kategorii Nezařazené, založil Delta 17.5.2015 15:02

Já nosil do nedávna kanady vzor 2000 od Prabos, nosil jsem je 11 let a to hodně intenzivně, v létě, v mokru, v mrazech, ale nedávno se mi odlepila podrážka od podešve, naštěstí je podešev k botě šitá a né lepená takže to doufám půjde snadno zpravit.
Když jsem hledal náhradu těchto bot tak jsem zjistil že prabos už nedělá na svých botách podešve šité, ale pouze lepené, což se mi nelíbí. Pokud by jste měl někdo typ na kvalitní celokožené boty do těžkého terénu s šitou podešví, budu také rád za každý typ.


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru