Zdar jak sviňa.Já jsem z NB ale v bolce jsem každej den.Napiš a můžem něco proslídit.
Okolí Mladé Boleslavi
Ahoj zdravim všechny, našel by se tu hledač z okoli Mladé Boleslavi?
zn. ve dvouch se to lepe tahne
Čau Boleslaváku sice z Bolky nejsem , jsem ze severu ale občas na Nymbursko a Mladoboleslavsko zavítám tak si myslím že není problém někam vyrazit.Joo a jinak máš pravdu že ve dvou se to lépe táhne .
Zdravím, já jsem kousek od MB tak vyrazíme!
Ještě jednou serwus.Jak jsem psal,v bolce jsem každej den tak jestli budete mít náladu můžete písnout na tel.720/332035 a když bude čas,provětráme klacky.
Docela by mě zajímalo, kolik nás v MB a okolí je
Podle děr všude v okolí je nás mraky.
Koukám že se tady někde tvoří nějaká Mladoboleslavská buňka
To by ta buňka byla pořádná. Je nás tady víc jak 100
Ale pořád se dá, když víš kde. A nejsi vidět
Ahoj jsem kousek od MB, ale jsem tu jen o vikendech. Snazim se ale chodit hledat co to jen jde, kdyby byl zajem rad vyrazim.
muj mail: szake@seznam.cz
Co je to kousek od MB ?
Abych tě nepotkal na svých lovištích.
Taky jsem kousek od MB ha jsi obklíčen
Dobrovice
Dobrovicko dole je těžká černozem. Uf, co já se tam nakopal. A ty jíly na kopci taky nic moc. Zlatej píseček u Nymburka.
Ale zase u Dobrovic hezké nálezy zeleninky.
Jo to mas pravdu policka u Nymburka jsou luxusni taky jsem se tam najezdil ale Dobrovice je domovina takze nalezy odtamtud vzdycky potesi
Můj rajon je Nymburk-Boleslav!Takže bacha!Koho uvidím ve svém hájenství,bude nemilosrdně sťat!
Trasa MB - Nymburk a lokality jsou velice dobré
Jsem tam dost často.
Jojo máš recht.Třeba se někde potkáme a pokecáme.
V pátek jsme chodili pravidelně večerníčky, ale tenhle to asi nepůjde. Takže jdeme pokecat do krčmice. Kdo se chce z MB a okolí přidat, může přijít poplkat.
Tak to aby jsi zamluvil celej lokál u Hymrů A když se nevejdeme tak náměstí je kousek.
To ne. Ale kámoš bydlí v Libichově, takže jedeme do blízké krčmice Černý orel v Luštěnicích na křižovatce. Takže kdo chce ...
Já jsem též od Mladé Boleslavi a v Luštěnicích jsem nějakej pátek bydlel,ted nějakej ten pátek jsem v Bělé pod Bezdězem
Jsem v úžasu kolik nás tu po okolí běhá A to jsem si doteď naivně myslela že tu straším téměř sama.
Uz se lepsi pocasi, tak me napadlo, jestli by ste nekdo nevyrazil proluxovat nejaky policko nebo klidne les. Vicemene chodim sam, kdyby byla chut napiste sem nebo na mail: szake@seznam.cz zatim ahoj
čau, tak včera jsem byl tak na tři hodky na poli,, a zatim to je hrozný,,, pole je jak kámen, hodně tónú jsem musel vzdát:-))
čau, tak včera jsem byl tak na tři hodky na poli,, a zatim to je hrozný,,, pole je jak kámen, hodně tónú jsem musel vzdát:-))
V pátek kolem poledne jsem viděla jednu zelenou žabičku s detektorem lítat po poli kolem Benátek a dnes v neděli zas jinou kolem Brandýsa, byl to někdo z těch co chodí sem?
já to nebyl
kolem poledne smer sedlec?
ahoj, ja dneska jel z Benatek na Starou Lysou ze skocim na nejaky policko....na konci Benatek jeden detektorar a potom u Stary Lysy hned tri kluci sam sem brouzdal po poli mezi Lysou a Starou Lysou. Jinak nic extra spis sem se provetral, nejaky knofliky, jedna maruska a jinak takova ta klasika polni, ale proste ty policka tam je to super u nas bych v zivote takhle pekne zachovaly veci na poli nenasel. Kdyby ste mel nekdo v planu pristi vikend hledat tim smerem, tak dejte vedet ja tam urco zase pojedu
Ahojky jsem ze Staré Lysé se můžem někdy dohodnout.
ahoj, ja dneska jel z Benatek na Starou Lysou ze skocim na nejaky policko....na konci Benatek jeden detektorar a potom u Stary Lysy hned tri kluci sam sem brouzdal po poli mezi Lysou a Starou Lysou. Jinak nic extra spis sem se provetral, nejaky knofliky, jedna maruska a jinak takova ta klasika polni, ale proste ty policka tam je to super u nas bych v zivote takhle pekne zachovaly veci na poli nenasel. Kdyby ste mel nekdo v planu pristi vikend hledat tim smerem, tak dejte vedet ja tam urco zase pojedu
čau, nevyrazíte někdo v sobotu někam na mrcas??
ja bych klidne vyrazil, samotnyho me to tak nebavi, napis mi kdyztak na mail: szake@seznam.cz
mě právě taky moc ne, jsem takovej strašpytlik:-)) ... kolik pak ti je???, ozvu se
hele sem mladej kluk :D 22 ale chodim uz celkem slusnou dobu pak dej vedet
Že by s tím v březnu všichni Boleslaváci praštili ?
Ahoj, po delší přestávce začínám vyrážet do terénu. Pokud by jsi měl chuť zkusit společné hledání, nejsem proti.
To bych zkusil docela rád.Doteď jsem byl samotář a zkusit se prý má všechno...
Jinak do konce týdne mám dovolenou,takže není problém.Stačí tady nechat vzkaz.
Ahoj, napiš mi prosím tě na tento email:Tesoro.Tejon@seznam.cz
Ahoj tak jak hodnotíte, letošní sezónu? Chodíte ještě, nebo už je na Vás zima? Já se tak těšil na podzim a na políčka a bohužel jsem se ven dostal jen třikrát... Uvidím co si vymyslí počasí tenhle týden a snad ten letošek třeba ještě zakončím nějakou pořádnou peckou
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.