Jo a nehlaste se všichni .
Olomoucko, Jižní Morava
Zdarec chlapi příští týden mi začíná celozávodní dovolená rád bych někam vypadnul na pár dní ... Najde se někdo u koho bych zakotvil postavil stan na zahradě pokecal pogriloval cosik vypil a hlavně zahledal jsem pohodář pro každou srandu... Díkes hoj..
A nejde tobě jen o tu grilovačku a pití jen proto že ti zavřou firemní jídelnu?
Aaa konečně aspoň někdo něco napsal kdyby mi šlo jen o ten žvanec grilovaný tak to můžu rovnou zůstat doma chci vypadnout někam pryč ze severu dělat to co jsem napsal a kopat jiný bordel než ten co mám tady
Já vím ale co sem mněl napsat ,aspon vidíš že má někdo snahu aspon reagovat.Jo a nemám zahradu takže problém
Díky i to se cení no asi si budu muset vystačit sám se psem toho ale grilovat nebudu
No kdyby k tomu došlo prespat bys mohl ve vinnem sklepě tam je misto pro 8 lidí ale nevim jak bych se ti věnoval ,musím jit sem tam něco udělat at je na inkaso
Nevím jestli vůbec budu spát mám už takový hledačský absťák že budu kopat asi aj v noci když už mě rodina dovolí tak toho musím využít na 1000 %
Ahoj no to věřím byl jsem v Hodoníně na vojně jsou tam příjemní lidé ale na mně už je to momentálně moc daleko mám omezený rozpočet a časově to taky nevyjde spíš ten Olomóc nebo Kroměříž Uherské Hradiště atd. No asi to zpytlíkuju sám se psem
V Hodoníně na vojně jsem byl aj já. Nepotkali jsme se tam? CZ 99
Nene o dva roky později CJ01 a jak říkám bylo fajně je naco vzpomínat jezdil jsem tam s brdem
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.